If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare,sunt nou pe aici si as vrea sa ma ajutati daca nu cer prea mult,am un logan 1.6 din 2008 cu 25.881 km,ii bag numai benzina OMV 100 si cand o turez mai tare se aude un zgomot cat timp o turez,ca si cum se lovesc 2 metale ...Ce poate fi ?
Va rog mult dati-mi un sfat.
daca ne explici mai exact la ce turatie se aude si cum se aude poate putem sa te ajutam. Avand masina din 2008 sigur nu e 1.6 de 85 ci de 90 si e a ta de noua sau ai cumparat-o? Uleiul a fost schimbat vreodata?
posibil sa fie vreun tampon motor slabit, ori ceva care intra in rezonanta (scutul termic, etc).
Asa mi-a spus si un prieten,masina este a lu taicamiu,e luata de noua,totul e la zi,ulei si altele...
Deci cand mai am jumatate de pedala si accelerez mai tare incepe sa se auda zgomotu ala....
Motoru nu stiu sa aiba nici o defectiune...si da scuze e de 90...nu m-a preocupat prea mult sa inmultesc nr de kw sa aflu cati cai are..
Oare ce poate fi ?
Inca ceva,benzina care o bag e numai OMV 100
In frana de motor bate? Sau doar in accelerare? Deschide capota si incearca sa localizezi unde bate. E destul de greu sa-ti dai seama, dar poti incerca...
Si daca as sti de unde se aude nu m-ar incalzi pe mine nu nimic,nu stiu eu ce sa ii fac,de aceea va intreb,daca pot sai fac eu ceva sau sa ma duc la un mecanic.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Last edited by vendy; 1 October 2012, 18:04.
Reason: Automerged Doublepost
ok. daca apesi cu mana pe cutia aia neagra de plastic, sunetul dispare? daca da, suportii de la carcasa filtrului de aer (cutia neagra pe care ai tinut mana si pe care scrie "Renault injection") sunt slabiti.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment