Sfaturi Despre Ce Logan Sa-mi Cumpar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ce ai mai facut, te-ai hotarat la ceva?

Comment

moft...

[/QUOTE]Parerea mea ar fi sa-ti iei un 1.6 preference sau laureate daca vrei ac (ac e util daca folosesti masina vara pe distante mari; daca mergi proponderent in oras parerea mea este ca ac e un moft) nou deoarece intr-o masina veche vei baga bani indiferent cit ar incerca sa o pregateasca de vinzare proprietarul ei credema pe cuvint [/QUOTE]
      @JUANN
      sunt curios daca ai mai considera AC-ul moft la un drum intre aeroportul otopeni si piata unirii,vara la orele 16.00 in cursul saptamanii..."preponderent in oras"....
      Last edited by priciuv; 29 March 2009, 16:00.

Comment

Up

Saptamana viitoare fac rost de bani si imi voi alege ce gasesc pe piata mai bun. Despre motorizare am tot spus ca nu asta este discutia. Aia stiu 100% care va fi daca imi iau Logan, indiferent de cat si cum voi merge cu ea.

Sfaturile voastre au fost de ajutor pana acum.

Comment

Gasesti 1.6, ambition, 2005 cu 4500 euro. Spor la cumparaturi.

Comment

Acum m-am razgandit putin. Ma uit la Hyundai Accent 2005/2006 . Voi mai cugeta o vreme pana ma hotarasc. Poate imi voi lua totusi Logan. Acum e mai greu ca inainte sa ma uit dupa masini ca acum am banii.

Comment

Baga un ochi si pe forum hyundai si vezi cu ce probleme au si posesorii lor.

Comment

la fel ca la noi, mai mult ca sigur. poate suntem noi prea exigenti?
                sigpic

Comment

Se poate inchide

Va multumesc foarte mult pentru sfaturi !

Aveam de gand sa dau maxim 4500 de euro pe o masina second. Si m-am uitat la Logan 1.6 - 90 de cai, Accent si Fabia. La 4500 de euro cel mai probabil as fi luat Logan din mai multe motive.

Dar pentru ca am putut pana la urma sa dau 5500 de euro, mi-am luat Opel Astra Classic 1.4 - 16 V - 90 de cai din 2006 cu 84.000 Km.

Masina merge foarte bine si imi place mai mult masina asta decat celelalte.

Se poate inchide .

Comment

Felicitari! Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi kilometri fara incidente!

Comment

[QUOTE=sandulescu;306682]Va multumesc foarte mult pentru sfaturi !

Aveam de gand sa dau maxim 4500 de euro pe o masina second. Si m-am uitat la Logan 1.6 - 90 de cai, Accent si Fabia. La 4500 de euro cel mai probabil as fi luat Logan din mai multe motive.

Dar pentru ca am putut pana la urma sa dau 5500 de euro, mi-am luat Opel Astra Classic 1.4 - 16 V - 90 de cai din 2006 cu 84.000 Km.

Masina merge foarte bine si imi place mai mult masina asta decat celelalte.

Se poate inchide

daca iti place tie atunci e foarte buna alegerea...s o stapanesti sanatos

Comment

Sa speram doar ca nu ai cumparat-o de la vreun doctor batran, ori avocat

Comment

Deci nu a fost Logan
                          sigpic
                          Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google