ce ai mai facut, te-ai hotarat la ceva?
Sfaturi Despre Ce Logan Sa-mi Cumpar
Collapse
X
-
moft...
[/QUOTE]Parerea mea ar fi sa-ti iei un 1.6 preference sau laureate daca vrei ac (ac e util daca folosesti masina vara pe distante mari; daca mergi proponderent in oras parerea mea este ca ac e un moft) nou deoarece intr-o masina veche vei baga bani indiferent cit ar incerca sa o pregateasca de vinzare proprietarul ei credema pe cuvint [/QUOTE]
@JUANN
sunt curios daca ai mai considera AC-ul moft la un drum intre aeroportul otopeni si piata unirii,vara la orele 16.00 in cursul saptamanii..."preponderent in oras"....Last edited by priciuv; 29 March 2009, 16:00.
Comment
-
Se poate inchide
Va multumesc foarte mult pentru sfaturi !
Aveam de gand sa dau maxim 4500 de euro pe o masina second. Si m-am uitat la Logan 1.6 - 90 de cai, Accent si Fabia. La 4500 de euro cel mai probabil as fi luat Logan din mai multe motive.
Dar pentru ca am putut pana la urma sa dau 5500 de euro, mi-am luat Opel Astra Classic 1.4 - 16 V - 90 de cai din 2006 cu 84.000 Km.
Masina merge foarte bine si imi place mai mult masina asta decat celelalte.
Se poate inchide .
Comment
-
[QUOTE=sandulescu;306682]Va multumesc foarte mult pentru sfaturi !
Aveam de gand sa dau maxim 4500 de euro pe o masina second. Si m-am uitat la Logan 1.6 - 90 de cai, Accent si Fabia. La 4500 de euro cel mai probabil as fi luat Logan din mai multe motive.
Dar pentru ca am putut pana la urma sa dau 5500 de euro, mi-am luat Opel Astra Classic 1.4 - 16 V - 90 de cai din 2006 cu 84.000 Km.
Masina merge foarte bine si imi place mai mult masina asta decat celelalte.
Se poate inchide
daca iti place tie atunci e foarte buna alegerea...s o stapanesti sanatos
Comment
Comment