Merita???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai sa ce sa va fac oameni buni daca ii lasati sa ajunga cu picioarele pe acolo. La mine nu am dat cu aspiratorul niciodata pe mocheta aia de pe traversa. Lumea stie cum sa stea la mine in masina.
    Si ca sa fiu si ontopic, mai bine ia-ti 16 16v, nu e foarte mare diferenta de bani.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Hai sa revenim la topic.
      Merita 1.6 laureate? 8900 euro?

Comment

1.6 90 cp Laureate pt 8800 euro,1.6 16v 105cp Laureate 8900 euro.
        Alegera-i apartine...
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

16v cu ochii inchisi. intrebare pt aia cu butoanele. daca soferul blocheaza geamurile, credeti ca mai conteaza cvine le atinge cu picioarele, copii sau adultii? sau loganu asta "ie dastept" si face el diferenta
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

1.6 16v din orice "pozitie". Randament mai bun consum/putere si tehnologie ceva mai noua
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

16 v clar.iar referitor la butoane sa puna pedale pentru aia din spate.
              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

da. si contragreutati
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Va salut, sunt nou pe aici, vreu sa iau acum un Logan varianta Laureat cu programul rabla. Cea mai mare nelamurier a mea sunt motorizarile. Avand in vedere ca va fi folosita mai mult in oras voi opta pentru benzina (am una diesel deja).
                  puteti sa imi dati sfaturi in legatura cu consumul, puterea si altele la cele 3 motoare pe benzina?
                  Am inteles ca 1.6 16v consuma mult si nu ar fi o alegere tocmai buna. 1.6MPI nu difera cu mult fata de 1.4MPI, unii spunand ca diferenat de putere si cuplu nu e mare.

Comment

!6v are cosumul destul de mic daca merg linistit cu ea.mie imi ia 10% cand o calc!1.4 la fel ca 1.6 sunt niste motoare care ar puta da mai mult si ca,consum am inteles ca,cosuma mai mult ca 16v.
                    Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

Dintre cele 3 motorizari, 1.6 8v consuma cel mai mult...deci ori mergi pe 1.4 ori pe 1.6 16v...depinde ce vrei...consum sau ceva mai multa putere contra cost

Comment

1.6 16v isi merita pe deplin cei 8900 euro.Eu am dat 9100 pe kiss fm 1.4 si ma oftic.Atunci 1.6 16v se gasea doar pe varianta prestige,si era 10100E.
                        sigpic

Comment

As vrea un consum mai mic, masina nu va fi condusa de mine prea des. Mama si sotia vor fi soferii de drept.

Comment

In cazul asta 1.4...consuma ceva mai putin...dar nu e diferenta mare

Comment

Unde 16 v consuma 10 in oras, 1.4 consuma 9.5
                              Parerea mea este ca ai putea opta pt 1.6 16v. Celelalte motorizari sunt depasite tehnologic. Daca vrei consum redus, asteapta sa bage 1.2 16v.

Comment

adevarul e ca daca mergi lejer cu el, la limita subturarii, consuma si mai putin decat 1.4. chestia e ca 1.4 se chinuie in tr5 la 1800rpm, 16v chiar nu zdrangane din toate incheieturile la turatia aia. plus ca nu se compara cum pleaca si de pe loc si din mers cu 1.4...pentru aia 0.5% in plus si asta fiind maxim 0.5% in plus fata de 1.4, nu cred ca merita cel mic. daca nu ai banii aia de dat in plus la achizitionare si vrei totusi economie, mai ales pt mama si sotie, 1.4 e ok. parerea mea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google