Parere Logan 1.6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce treaba are una cu cealalta?
    Cine cauta interior de calitate, sa se uite in alta ograda, caci Dacia nu ofera.

Comment

sper ca nu sa inteles faptul ca treiesc eu cu impresia ca un 1.6 nu da fum la 1.4...in mod normal asa este!dar si cu 1.4 ajung la 170 km/h o viteza destul de maricica pentru masina noastra.ca ajunge 1.6 mai repede e partea a doua.Ma dispera faptul ca acest motor este desconsiderat si sincer nu prea sunt motive..si 1.6 e zmeu doar in comparatia cu 1.4 de la logan,dar oare se compara cu 1.4 de la opel astra twinport?sa ramanem cu piciorele pe pamant zic eu ca este mai bine,fiecare om alege pentru el ceea ce crede ca ii este folositor...

Comment

Exista topic separat de 1.4 vs 1.6.

Comment

1.6mpi se compara chiar foarte decent la performante cu opel 1.4twinport de 90 de cai, daca tot veni vorba...am avut ocazia sa vad cat de tare e opelul. tot o besina cojita, doar ca scrie opel pe ea. pretentii de masina nemteasca la performante de africa. iar incepem sa vedem ferrari-uri in masinile purtatoare de svastica?
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

SEBA,si eu urasc opelul si sunt chiar bucuros sa vad ca mai au si altii parerea mea despre masina aia..am facut referire la motorul ala pentru a sublinia faptul ca motorul de 1.6 de la logan nu este unul stralucit cand vine vorba de un alt motor de 1.6 sau chiar 1.4 16v.

nu mai cita ultimul post cand raspunzi la el
            Last edited by Seba; 22 September 2009, 15:19.

Comment

ba este chiar stralucit , un unu am dat fum la la cateva opeluri asa cum le zici tu , cu pretentii. 1.4 twinportu ala , 1.6 si 1.7 dizel , nu mai stiu exact..dar astea sigur le stiu. si nu in trafic asa...chiar pe 400m.
              nu mai zic ca cu o suma modica , dovedesti si 16valvele de la logan...dar asta e in alt episod.

Comment

Decat 1,4 de la Opel mai bine se compara cu 1,4 16v de la Renault.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Offtopic: De cand e Opel 1.4 Twinport referinta de "performante"?...0-100 in 13.7 secunde pentru un motor de 90 de cai, e jalnic. Noroc ca la viteza maxima e mai sus.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

eu am spus ca este comparabil,atat si clar sunt de parere cu voi,opel e prastie!

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
                      ...nu mai zic ca cu o suma modica , dovedesti si 16valvele de la logan...dar asta e in alt episod...

..........
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

lasa-i sa se bucure ca pe 400m (de parca ar fi vreo referinta in materie distanta aia) fac un 16v stock; unii uita ca un 1.4 chel cipuit da fum la 1.6 din acelasi motiv pt care 1.6 chipuit bate 16v stock la liniuta: kile semnificativ mai multe la ala cu motor mai mare, in ambele cazuri. daca le bagi un pasager in masina, adio... oricum, in trafic, pe reprize, sau cu masina incarcata, se restabileste ordinea fireasca a lucrurilor
                        vorbesc ca fost posesor de 1.6mpi chipuit si 1.6_16v stock.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Seba eu nu cred ca pe 400m 8v+chiptuning dovedeste 16v.
                          Toate bune si frumoase pana ajungi la tr3 de acolo in sus te uiti cum se duce 16v ...

S.

P.S.: asta in conditii de soferi identici ...
                          I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

E posibil Silviu daca 16 volti are greutate.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Pai vorbim de echipari identice ... diferenta doar motorul.

Altfel da se poate ...

oricum diferentele intre motorizari se vad in trafic ... iar acolo indiscutabil 16v e regele ...

S.
                              I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

daca pui un 1.6 chel ph1 cu 16v full airbaguri laterale, etc...s-ar putea sa te simti mandru ca ai 1.6simplu si nu saispevulve

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google