1.6 mpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La Multi Ani si voua,si la schumy cu 200 la ora...daca mai e printre noi ;)
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Pai deocamdata cred ca mai e... ;)
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Not for long..din cate am observat
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Io abia am ajuns pe la 100 km/h pe A2. Mai mult n-am mai vrut sa incerc deoarece era si masina relativ noua. Peste vreo 6 luni am incercat iar dar n-a mai urcat peste 170. Cand am ajuns la destinatie am descoperit ca aveam covorasul peste adancitura aia de sub pedala de acceleratie. Pana la 160 urca si in treapta a patra.
          Pe pamant doua lucruri sunt omniprezente: hidrogenul si prostii.

Comment

Masina este noua si nu a trecut de 170, dar tu ai ajuns cu a 4-a la 160?...
            Si erai prins in viteza si nu ai observat ca era covorasul sub pedala?....
            .....interesting...;)

Comment

pai la 160 km/h in a 4a faci 6000 rpm unde se taie injectia...
              Dupa 6 luni a zis ca a prins 170 cu ea :p

Comment

Cand am ajuns la 160 in tr a 4-a masina avea aproape un an. ;)
                La 160 in treapta a patra nu se taiase injectia, dar nici nu mai vroia sa urce. Nu mai tin minte ce turatie avea, cred ca vreo 5800.
                Last edited by Sony; 5 February 2007, 23:02.
                Pe pamant doua lucruri sunt omniprezente: hidrogenul si prostii.

Comment

Urca,da greu...cu dublu ambreiaj

Comment

BUNA ZIUA TUTUROR!sunt un proaspat detinator al unui exemplar din gama logan de 1.6mpi si vreau sa va intreb pe voi mai cu experienta daca nu cumva pe la 150km/h tremura putin volanul?

Comment

Si la mine pe la 150 tremura putin volanul, dar nu foarte rau, mai mult e o vibratie.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

tremura ca nu sunt echilibrate rotile
                        si dupa ce le echilibrezi si dai de 2 ori in gropi sa dus echilibrarea
                        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

165km/h (DN79) iam dat eu cu 3pers. si ceva bagaje, nici in ruptu capului nu a vrut mai mult.
                          Pana in 140km/h e acceptabil Loganul, dupa aceea incep sa am emotii daca drumul nu e bun, foarte usor intra in balans.
                          In concluzie fara niste suspensii mai smechere nu recomand viteze mai mari de 140km/h cu Loganul si frane bineinteles deoarece cam lasa de dorit.

Comment

hehe .. nu credeam ca este pe bune chestia cu forta de aspiratie , chiar o sa o incerc cand o sa am ocazia. si btw cristi nu-i zice downforce .. aia e forta care preseaza masina sa ramana lipita de sosea la viteze mari , poti vorbi de asa ceva doar la masinile aerodinamice nu la logan :P
                            http://mitzah.labrute.fr/
                            http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

da,nu stiu de ce aveam eu impresia ca asa se chema in nfs carbon...

Comment

175km/h doua pers pe autostrada soarelui.Incearca la 150km/h "fara maini"...nici nu misca volanul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google