1.6 mpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da, ai dreptate dar era vorba de taxiuri care mergeau la consum redus si nu la "demaraj mai ca lumea". Cand mergi asa nu mai ceri demaraj ca lumea.
    De altfel am spus ca nu este in regula aceasta maniera de condus.

PS: Da taxiuri de 1,6. Ma uit de curiozitate.

Comment

am vaz't si eu taxi-uri de 1.6 prin tm...mai rar, ce-i drept, dar exista.
      rocri, explica-i lu' cumnata-ta cum se desfunda injectoarele si cum se curata un catalizator... poate-i prinzi tu masina si i-o "tunezi" un pic sa vada si ea ca motorul ala merge pana la 6000rpm )
      adriann, ai dreptate, nu-i ok maniera respectiva de condus, dar unii asa inteleg ca faca economie de benzina si apoi sa se planga ca baga bani in curatat injectoare si schimbat sonde lambda, catalizatoare...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

In materie de condus nu dau sfaturi la nimeni. Fiecare face ce vrea. . Ia lui cumnata-meu nu-i spun nimic ca are boala contrazicerii(pe bune). Si apropo de curatat din cate stiu eu un mers mai turat nu curata si bujiile? Asa stiu eu.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by Rocri
          In materie de condus nu dau sfaturi la nimeni. Fiecare face ce vrea. . Ia lui cumnata-meu nu-i spun nimic ca are boala contrazicerii(pe bune). Si apropo de curatat din cate stiu eu un mers mai turat nu curata si bujiile? Asa stiu eu.
          omu' contrazice si el pana i se demonstreaza ba da, un mers mai "in forja" curata bujiile de numa'. daca mergi subturat se depune calamina, asa ca da-i in gura la masina...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

vis-a-vis de discutia "zgomot/turatie/probleme ulterioare la motoarele subturate" un mecanic cu experienta (si in Logan) mi-a spus asa: daca pui lemne incep pe foc, faci economie, e cald, dar cosul sobei se umple de fum. cum il curata cosarii - ard soba la ceva timp. adica? intreb eu. la mai mult de 500km parcursi in medie cu 2000rmin, "arde-o" la 3500rmin cca 10 minute. sau mia sumplu, parcurgi 10 min intr-a IV si a V, cum sunte-ti obisnuiti. inclin sa cred ca are dreptate. ce zice-ti?

Comment

are dreptate mecanicul ala,odata la 500km sau 300km sa mergi putin sportiv adica sa schimbi la peste 3500rpm ca sa se mai curete injectoarele si toate cele

Comment

Si asa mai protejezi si catalizatorul.
                Last edited by andrei; 1 January 2008, 21:19.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

mai baieti daca masina a fost noua poate ca strangea motorul si mergea mai rau, si eu cand am scoso pe poarta dealerului mergea ca dracu, imi venea sa-i dau foc, dupa 5000 km motorul a inceput sa-si ea drumul

Comment

adica se c**a pe el? cum sa-si dea drumul? asa scrie in carte, da, dar eu n-am observat diferente notabile intre rodaj si dupa 3000km...probabil n-am observat din cauza ca nu ii dau constant regimuri sportive. in afar de faptul ca n-am alergat-o in rodaj, si-acu daca merg cuminte tot atat consuma, ca acu doi ani. poate trage o ideea mai bine...oricum, vaga idee.... si-a schimbat sunetul, asta clar...

Comment

Da urla cu mult mai tare decat dupa rodaj. Am mers cu 1,4 lui cumnatu si era liniste comparativ cu a mea. Si consumul zic ca a scazut dar nu am CB asa ca nu bag mana in foc.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

rodaj

Tot un mecanic vechi de dacie, respectiv scolit Logan (care intre altele mi-a strans usile dupa livrare, numai asa sa imi arate ca sunt lasate largi din fabrica) mi-a zis: nu te lua dupa 3500 km din carte, abia dupa 7500 km discutam. Si a avut dreptate, consumul a scazut, zgomote noi nu am, s-a dat la drum, cum se spune.

Comment

Masina mea are acum 8.300 km si pot sa spun ca abia acum simt ca si-a dat drumul. Pe sosea merge ca o fiara. Motorul si cutia fac un "cuplu fericit".
                          Daca ar fi sa imi iau o masina noua tot Logan as lua.... Numai ca cel NOU ... E mai dichisit !

Numai bine!

Comment

Aveti idee daca e defecta sau e realitate.Am incercat sa vad si eu ce poate loganelul meu ca si viteza maxima si anume 2 persoane,loc drept,fara vant,cu mare greutate aprox 170 km/h pe ceas,cand am vazut la altii cu 1.4 185 km/h nu mi-a venit sa cred.
                            KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Stai linistit ca e ok.
                              In conditiile de drum drept cam pe acolo poate 170-175.
                              Ce vezi bravurile la 1.4 sunt conditii ''speciale'', vale, vant din pupa etc (asa m-am dus si eu cu ea la 175, dar irelevant). La drum drept eu cu a mea abia ma duc la 160/h (si e si remapata), si pt asta trebuie o portiune destul de lunga de drum drept .
                              Deci e ok.
                              Eventual daca ai posibilitatea, vezi pe autostrada cat merge, acolo ai sa vezi ca sare de 170.

Comment

Posibil da trebuie sa mergi de se termina autostrada pana atingi acele viteze.
                                KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google