1.6 mpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai da...Ei au dat viteza maxima, ar merge cat spun ei, dar n-au spus pe ce distanta se atinge

Comment

160 si unpicasta e tot si nu inteleg dece,are 56mii si.......cind isi da drumul?
      sigpicnu o mai vind...am donato

Comment

daca in talon are viteza maxima 173 km/h cum poti sa afirmi ca merge doar 160 ?
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Viteza maxim constructiva este de 162 la 1.4 Mpi si 175 la 1.6 MPi .
          Cu 1.6 PH1 care are 30k km am ajuns la 160 cu greu (a fost "scolita" numai in Pitesti) cu Ph2 tot 1.6 am ajuns cand avea 1300km la 170 pe GPL si 175 pe benzina (cred ca urca mai mult pe bord de atat insa greu) conditii favorabile ora 6:45 pe Bucuresti - Pitesti (sensul spre Pitesti - deci relativ rampa) Ph2 ajunge la 150 destul de repede - apoi trebui sa fii rabdator
          1.6 MPi Icy White

Comment

Trebuie sa fiu mindru deoarece Loganu meu a ajuns la 180 ca popa (alias glontz)... si mai mergea dar riscul e prea mare.... am fugarit si citeva Mertzane ce belisera ochii de pinguini si nu le venea sa creada.

La Logan motorul si cutia sunt foarte reusite dar stabilitatea lasa de dorit.

La Multi Ani!

PS.azi am mers cu un taxi Logan cu 280.000 km pe gaz. mergea ca o bestie
            Logan rules!

Comment

in 31/noaptea am mai incercat o data,de data asta cu benzina de 99+ si gol golut,acelasi rezultat 4500r/m si 160 si un pic,nu trece de 4500 in a cincea sub nici o forma,tot ce e scgimbat pe ea sunt rotile sunt de 205 in rest e stok...iar consumul 8.7...
              am mers 650km 300afara si 350 oras...ceva nu e ok,m-am uitat la filtru de are si e ca nou deci....n-am idee

Comment

Pot fi mai multe cauze, una din ele ar fi parametrii din UCE injectie. Scoate bornele bateriei, lasa-le asa cateva minute si incearca din nou.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

cu alte cuvinte...asa se reseteaza ECU?

Comment

Incearca sa depasesti viteza maxima in TR IV - motorizarile mici ajung la viteza maxima in penultima treapta de viteza - ultima fiind facuta pentru economie
                    P.S. Verifica-ti filtrul de aer sa nu fie jegos
                    1.6 MPi Icy White

Comment

• Nu inteleg de ce vrei sa mergi cu viteza asta ? Faci liniute ? Vrei sa ajungi la stirile de la PROTV ? http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...dut-viata.html

Comment

• logan 1.6

am si eu un logan 1.6 si zilele astea am fost plecat la drum cu el pe autostrada buc-constanta pana la fetesti ,si am constat ca mi-a consumat exagerat de mult tinand cont ca nu am mers mai mult de 130 Km ,nu mai spun ca la 120Km /h turatia motorului era de 3500rm oare atat trebuie sa fie ,sau masina mea este cam turata si din cauza asta am si consumul asa de mare la ea? ce trebuie sa fac ?

Comment

• daca la 110 in tr5 ai 3000rpm, e totul in regula. toate bnzinarele berlina au aceleasi rapoarte in cutie, exceptie van si mcv care sunt mai scurte
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by sebi_rr View Post
                            in 31/noaptea am mai incercat o data,de data asta cu benzina de 99+ si gol golut,acelasi rezultat 4500r/m si 160 si un pic,nu trece de 4500 in a cincea sub nici o forma,tot ce e scgimbat pe ea sunt rotile sunt de 205 in rest e stok...iar consumul 8.7...
                            am mers 650km 300afara si 350 oras...ceva nu e ok,m-am uitat la filtru de are si e ca nou deci....n-am idee
                            Nu te mai chinui, ca NU merge mai mult (160-165 km/h 4500-4600 pe tr V). N-are motorul/masina nimic, atata poate.
                            1.6 mpi poate duce ~175-180 , cat vrei cu 1.4..?

Comment

• pai aia e faza....vorbesc de loganu de 1.6 care merge tot atita cit mi-a mers cel de 1.4 doar ca ajunge mai repede acolo si consuma mai mult
                              p.s.va rog sa nu imi punetzi la indoiala calitatzile de sofer mai ales in regim de "liniute"

Comment

• Originally posted by sebi_rr View Post
                                fain asa...dar la rotile alea pe 205,nu exista vreo legatura stransa intre 205ul ala ... si talon ? ca daca ai 205/65 roata deja e mai mare ca aia stock cu cativa cm,de unde fura si kilometrajul.
                                1.6le merge 180 si un pic...depinde de vant...)
                                liniutele nu au nici o legatura cu top speedul.Sau au ?
                                Last edited by Cristi_Xp; 3 January 2009, 22:40.
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google