1.6 mpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• acum puteti reveni la topic? bineanteles, dupa ce-l decapitam pe cezar pt greseala
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Seba daca e sa o luam dupa topic "1.6mpi" putem discuta orice
      I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Autostrada Bucuresti-Pitesti viteza maxima 180km/h consum indicat de CB =7.5% in medie am mers cu 120-150 km/h dar am vrut sa vad cand se blocheaza acul la vitezometru :P

Comment

• .....si s-a blocat la 180 )))
          Deci sa inteleg ca ai mers cu 120-150 preponderent nu?
          Consumul e OK, desi eu cand am spus ca la un regim de 120-140 (1.4) am sscos ~7,2%...mi s-au scos ochii )))))

Comment

• Cel mai bine ar fii daca ne-ai spune media cb-ului.....cred ca nu sare de 110 km/h
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• km/h indicat de CB 44.7

Comment

• caz in care...foarte semnificative datele
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Deci fa tu calculele (este o contradictie ce zici acolo)
                  Mers 180 blana o mica portiune sa zicem gen 10 km si apoi zici tu in medie 120-150kmh
                  Consum mediu 7.5 l/100km - n-ar fi nici asta o problema la 120-125 cam atat este dar tu daca ai mers si cu 180 ar cam sari de aceasta valoare . Si in postul #127 spui ca CB afiseaza 44.7 km/h DIFERIT de 120-150 cat ai spus tu ca ai mers in medie . Probabil nu ai avut CB resetat de ceva vreme . La 180 o sa ai in jur de 16l/ 100km . Dar te rog nu mai incerca macar iarna asta!

(!!!INCONSTIENTA pe carosabil pui in pericol buna desfasurare si alte vieti)
                  1.6 MPi Icy White

Comment

• Ar mai fi varianta in care s-a uitat la medie dupa ce s-a mai invartit prin oras cativa km si atunci iar cobora foarte mult, spre exemplu din Berceni (aici am resetat cb-ul) pana la autostrada (A2) cati km sunt --> vreo 10-15 daca sunt, pe autostrada am mers destul de constant 120-130 km/h si cand am iesit m-am uitat expre la medie -> 100.98 km/h.
                    Data viitoare am sa resetez cb-ul exact cand intru si-am sa cronometrez si timpul exact sa vad daca minte cb
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• azi am dat o raita pe autostrada bucuresti-constanta si m-am tinut de unu cu un ford focus c-max pana in 160 l-am impins dupaia s-a dus taica si dus a fost
                      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• Pai normal daca aveam motor mai mare ala trage nu gluma daca avea tot de 1.6 eram curios cum era scoru.

Comment

• Chiar daca avea tot motor de 1600 cmc poate avea 16v, cuplu si putere mai mare sau avea cutia de viteze etajata altfel. Sa fim seriosi, nu asa se fac comparatiile si cu asta nu se demonstreaza nimic.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Mie mi se pare ok motorul de 1.6 90 CP pe Logan.

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
                              Pai normal daca aveam motor mai mare ala trage nu gluma daca avea tot de 1.6 eram curios cum era scoru.
                              Focusu 1.6 pana la 175 se duce relativ repede.
                              Si sa nu uitam colegu ten are 1.6 pe MCV.

Comment

• Salut,
                                Intru si eu ca un incepator in acest topic. Am un logan laureate 1.6 8v 90 cp, phase2, si m-ar interesa sa stiu ce fel de ulei au pus in motor, in fabrica. Mai precis, unde ma pot interesa de acest lucru. Mentionez ca o am din dec.2008, si am 2500 km.
                                Multumesc si, sper, ca nu am postat gresit.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google