Suierat Cutie De Viteza

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by basalte View Post
    la mine in treapta intai suna cam dubios
    Si la mine face la fel in treapta 1, la service mi s-a spus ca pinionul pt treapta 1 a fost prelucrat mai putin pt ca tr 1 se foloseste doar la plecare

Comment

Originally posted by galeo View Post
      Si la mine face la fel in treapta 1, la service mi s-a spus ca pinionul pt treapta 1 a fost prelucrat mai putin pt ca tr 1 se foloseste doar la plecare
      Mai omule cine ti-a spus prostia asta? nu te mai lua dupa toti carpacii. dute la reprezentanta cu ea. cum adica sa se uzeze mai putin pt ca se foloseste doar la plecare?
      de treapta a 5 am auzit cei drept dar de prima niciodata , ca doar tu nu pleci cu a 2. folosesti treapta la plecarea de pe loc unde este cel mai mult solicitata datorita rezistentei la demarare.(pt ca treb sa o urnesti )

Comment

A mea face un anumit suierat doar cind o scot din viteza si ruleaza din inertie cu motorul la relanti si scoasa din viteza . Are cineva habar de la ce se aude ? Eu ma gindesc la rulmentul de presiune ...

Comment

salutare tuturor,
          sunt nou pe acest forum... as vrea sa va spun si eu ce problema am cu cutia de viteze, cand sunt in treapta a 3-a in frana de motor cand viteza scade sub 40km/h se aude un fluierat (masina are aproape 50000km) daca accelerez dispare acest fluirat. E ceva prin cutie sau asa fac ele . Ulei am completat deci exclus lipsa de ulei.

Comment

salut, am si io sper o mica problema la cutia de viteze si mai exact la frana de motor, dupa ce s eincalzeste bine dupa cativa km si folosesc frana de motor se aude ca atunci cand treci peste benzile alea albe dinaintea trecerilor de pietoni desi asfaltul e curat se aude mai proeminent cand masina e mai incarcata, daca stie cineva ce are va rog sa-mi ziceti si mie . Ms

Comment

ACEIASI PROBLEMA O AM SI EU SI MI SA ZIS CA AM GRUPUL CONIC DIN CUTIE DUS DAR EU NU CRED :d GRUPUL SE DUCE CA SI PINIOANELE DIN LIPSA DE ULEI ZIC EU:p SA NU FIE BUCSA DINTRE CUTIE SI MOTOR E O BUCSA DIN BRONZ:p EU AM 72MII KM CU EA SI A INCEPUT SA-MI FACA DE O SAPTAMNA :p JOI AJUNG LA MECANIC CU EA

Ti s-a stricat, cumva tastatura? Toate posturile de azi au fost scrise cu majuscule. Te rog scrie normal.
              Last edited by 77sky; 24 May 2011, 17:47.

Comment

1. ai pus aceeasi problema peste tot pe forum.
                2. vezi ca in stanga pe tastatura este un buton pe care scrie caps lock, foloseste-l cu incredere, nu musca.
                3. nu am inteles nimic din ce ai zis tu acolo, care e de fapt intrebarea?
                sigpic

Comment

bn tu yrman stiu ce e caps lock dar a apucat apasat si nu mi-am dat seama :P . Ziceam ca mi sa stricat cutia de viteze la doar 72000km! cum e posibil? Daca masinuta a fost ingrijita si nu a depasit viteza de 100km/h.

Comment

Originally posted by galeo View Post
                    si daca ai o panta mai inclinata de urcat care pe deasupra e si cu multe gropi sau cu pietris nu tare marunt ce faci?mergi cu a doua in 40 la ora?sper ca ai trapa

Comment

Originally posted by giurea marian View Post
                      bn tu yrman stiu ce e caps lock dar a apucat apasat si nu mi-am dat seama :P . Ziceam ca mi sa stricat cutia de viteze la doar 72000km! cum e posibil? Daca masinuta a fost ingrijita si nu a depasit viteza de 100km/h.
                      E posibil sa se strice, dar eu nu inteleg care e problema la cutia ta. Ce face troncane poncane nu intra in viteze , fuiera canta ... te-am ajuta cu cea mai mare placere daca am reusi sa intelegem care sunt simptomele masinii tale. Incearca sa explici de genul. Cand merg cu masina si bag a 5 a incepe sa cante lambada, cand bag in marsalier canta manele.
                      Ai zis ca se duce daca lipsteste ulei, da tu ai verificat nivelul uleiului?
                      sigpic

Comment

Originally posted by ionutzzz View Post
                        salutare tuturor,
                        sunt nou pe acest forum... as vrea sa va spun si eu ce problema am cu cutia de viteze, cand sunt in treapta a 3-a in frana de motor cand viteza scade sub 40km/h se aude un fluierat (masina are aproape 50000km) daca accelerez dispare acest fluirat. E ceva prin cutie sau asa fac ele . Ulei am completat deci exclus lipsa de ulei.
                        Aceeasi problema o am si eu ... la apasarea ambreiajului dispare , se aude putin si pe accelerare ... inca nu am descoperit cauza

Comment

salutare ! am revenit pe forum cu intarziere si imi cer scuze! am aflat care era beleaua la mine cu cv!

la planetara dupa stanga e o siguranta care tine grupul planetar! acea siguranta mi se rupsese in 2 jumatate cazuse in cv si rupsese putin din varful unui pinion de la grup iar cealalta bucata era la locul ei dar statea sa cada si ea! am fost la mecanic am dat cv jos am dezmembrat-o bucata cu bucata toate pinioanele date jos dupa ea polizat putin varful dintelui de la pinion montata la loc cv pusa siguranta si mere masina ca noua! da nu va vine sa credeti cat am dat pe siguranta aia) 2 mil pe o saiba
                          Last edited by giurea marian; 9 June 2011, 13:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

La mine fluera in treapta 1 de cand era noua.La reprezentanta mi s-a spus ca dintii de pe pinionul de treapta 1 nu se prelucreaza foarte bine, si ca suieratul se incadreaza in limitele normale.La voi tot asa fluiera in treapta 1?

Comment

a mea fluiera in treapta a 3-a dar doar in frana de motor. In restul treptelor este insesizabil fluieratul. Masina are 68000 dar fluiera asa de mult, ce sa fie? Oare daca as schimba uleiul se mai diminueaza fluieratul?

Comment

Si a mea fluiera dar nu atunci cand accelerez sau decelerez (Frana de motor) ci numai cand mentin viteza indiferent de treapta de viteza. La viteze de peste 120 km/h sunetul dispare .... sau este acoperit de cel de rulaj... Asta e ... "toate face la fel dom`le"
                                Eu am inteles motivul .... cutia se plictiseste foarte tare cand merg cu viteza constanta sub 120km/h ...si incepe sa fluiere de plictiseala .... asa ca incerc sa o plimb numai pe la munte, pe drumuri cu serpentine acolo unde e greu sa mentii viteza constanta sau daca o duc la mare .... pe drum drept ... depasesc mereu pragul de 120km/h.
                                E simplu Dacia Logan e o masina activa, nu ii place monotonia .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google