Probleme La Franare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme La Franare

salut,
    am un logan 1.6 8v din 2005, si de un timp cand franez usor simt vibratii in volan(niste miici trpidatii), imi poate spune cineva care ar putea fi cauza?

Placut discuri ai schimbat pana acum cati km are masina?

Comment

vezi sa nu fie disc ovalizat cati km ai cu ea?

Comment

Discul cred ca este cel mai sugur.
        sigpic

Comment

"cand sunt ovalizate trepidatiile se simt in pedala de frana(ca si cum ar intra ABS-UL),nu in volan!"--- Asta spunea unul pe audi club (Raspuns unuia care a zis ca simte si el la audiul lui in volan trepidatii) :P

Dar si la volan
          Last edited by fanrenault; 20 February 2011, 13:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Salut,

La vechea Dacie am avut aceeasi vibratie si am schimbat discurile de farna crezand ca este de acolo, dar nu a fost asa.A trebuit sa schimb fuzeta deoarece era stramba.Ideea este ca a fost doar pe partea dreapta.Se simtea si in pedala si in volan cand franam.
            Dupa parerea mea sunt 2 situatii:1- disc ovalizat daca ai franat intens si ai trecut prin apa, si 2-daca si luat o groapa ceva mai tare.
            real power..... diesel power by

Comment

Uite un clip : http://www.youtube.com/watch?v=DBh33zO_WFQ

Da,sunt mai multi factori care fac asta....

Inca un clip cu testarea discurilor de frana

Last edited by fanrenault; 20 February 2011, 13:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

si eu cand am schimbat discurile (90.000.km) simteam vibratii ca la ABS... deci s-ar putea sa nu fie din ele.
                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

masina are 28000 km, si am schimbat o singura data placutele ( in toamna 2010 ) am facut de atunci 1000 km, am pus placute TRW

Comment

conteaza mult felul in care pui frana.Eu am 93000 cu ea si placute lucas de 40000 si inca mai am,,la ferodouri te-ai uitat?

Comment

eu am un papuc diesel care are aceeasi problema.am schimbat discurile(ventilate de slz )si tot asa face.problema a aparut dupa ce am inlocuit etrierii.la o frana mai brusca a pocnit un etrier.(?)pur si simplu s-a rupt.am pus unul vechi inapoi si problema persista.acum vreau sa schimb placutele ca astea SPEED sunt tare dubioase.joaca in etrier si fac un fel de bataie dupa ce franez.
                      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Am avut si eu problema cu vibratie in volan la franare, se simtea si in pedala (Logan 1.6 Ambition) La mine in final problema a fist butucul care la o ferificare cu comparator arata stamb rau de tot. Asta dupa ce mai intai am schimbat discurile de frana si placutele dar vibratia a crescut mai tare. Probabil discurile vechi s-au mai aliniat dupa butuc. Butucul era atat de deformat, incat dupa ce am schimbat initial doar discurile si am umblat vre-o 100Km se vedea cu ochiul liber pe discuri ca placutele nu au uzat discul uniform pe toata suprafata. Dupa ce am schimbat si butucul, merge perfect.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google