mersi frumos de raspunsuri
Incalzire Sistem Racire
Collapse
X
-
Originally posted by dan_tache2001 View Postam si eu o problema,daca dau drumu la caldura la picioare,in partea dreapta vine de nu poti sta,iar in stanga tremuri.
Originally posted by IancuMIC View PostProbabil nu deschide voletul spre canalizatia din partea stanga.
si cum se poate remedia
ok.multumesc
Comment
-
Nu poti rezolva singur, interventia necesita demontarea plansei bord, cca 1,5 ore cu scule profesionale si know-how la indemana apoi demontarea voletului si verificarea vizuala, remedierea (daca este posibil) sau inlocuirea cu volet original, nu cred ca gasesti voletul care iti trebuie pe net. Interventia trebuie facuta repede pentru ca debalansarea asta de temperatura poate avea consecinte aiurea pentru piesele din plansa bord, unele fiind supraincalzite si altele mergand la rece, nu stiu...
Originally posted by IancuMIC View PostDaca adaugi cca. 0.5l apa distilata nu e nici o problema;numai ca periodic verifica-ti concentratia.
Comment
-
Singur nu stiu daca poti.E putin complicat cu comenzile de pe panou sa le pui la loc pe urma,sunt multe care trebuie desfacute.Uita-te aici :http://www.tutorialelogan.ro/2009/09...-la-logan.html
Sper sa te ajute.bafta
Trebuie sa ajungi la aeroterma si fara sa dai bordul jos nu vad cum"light up the darkness" Bob Marley
Comment
-
problema:de 5000km am schimbat pompa de apa iar acum cu venirea frigului constat ca la relanti nu am caldura in masina,cand merg incepe sa vina caldura la un procent de 80% din normal am mai schimbat termostat si calorifer caldura, in relanti furtunele care duc din motor in calorifer sunt reci mentionez ca am si vaporizator gpl legat in paralel(el se incalzeste initial am crezut ca e deviat traseul apei doar prin vaporizator dar dupa ce am strangulat furtunul care intra in el tot nu a crescut temperatura apei ce intra in calorifer).dupa 3 h in care am demontat furtune si radiator si verificari mecanicul a lansat verdictul poma de apa ne e buna e HEPA !un raspuns elevat m-ar ajuta enorm ptr a putea sa concluzionez ceva de genul intraba publiculLast edited by orwo; 4 December 2012, 22:58.nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!
Comment
-
am gasit problema s-a spart vasul de expansiune si bucatile de mizerie mi-au infundat radiatorul de caldura care s-a aerisit doar in mers . se mai poate si spala cu ceva solutii speciale.pompa nu are nimic acum se incalzeste in cca 2 min chiar si dimineata cand au fost la noi in tm -6 gradenu-i prost cine cere ,e prost ala care da!
Comment
Comment