Cand Dau Drumul La AC Se Aburesc Geamurile

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cand Dau Drumul La AC Se Aburesc Geamurile

se depune ca un fel de abur ceva gras,dupa ce folosesc aerul stie cineva de la ce o fi?

Verifica sa nu ai circulatia aerului reglata pe interior (recirculare). De asemenea, atentie la calorifer sa nu fie spart !

Comment

Si mie mi se abureste parbrizul cand ploua afara,dar cand folosesc a.c. se rezolva.Daca zici ca e "grasime" sa nu fie de la antigel,adica ceva fisuri in instalatie.Ai verificat mocheta?E uscata?
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

- recirculare activa
        - scurgere de condens infundata

Comment

salut

Multumesc pentru sfaturi dar mi-a recomandat cineva o dezinfectare sistem aer cond.

Comment

Dupa cum spune si cuvantul dezinfectare nu inseamna decat sa omori microbii , dar sub nici o forma nu curata mizeria s-au eventualele dopuri de mizerie.
            sigpic

Comment

In anumite conditii (ploaie & stuff) daca ai apucat sa dai drumul la AC (in special daca aerul se duce spre parbriz) trebuie sa mergi cu el non stop dat drumul, altfel se aburesc geamurile. AC-ul nu are doar rolul sa faca rece in masina ci scade si umiditatea aerului, sa incercati iarna sau cand gasiti geamurile aburite sa vedeti cat de repede se dezaburesc cu AC. Asa ca daca ploua, ori nu dau drumul deloc la AC ori mergi non stop cu el (nu neaparat pe rece, poate sa bage si cald) fiindca o data ce a apucat sa scada umiditatea din aerul din habitaclu, sa "usuce" geamurile", daca il opresti si bagi iar aer umed de afara o sa se abureasca instant.
              '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

nu sunt aburite tot timpul doar cam o data la 1 luna se depune ceva mai mult pe luneta, pe timpul verii cand folosesc AC iarna nu am probleme

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google