Buna! Am logan 2005 1.6 8v pe gpl,si as vrea sa o remapez. Cnad remaparea e facut puterea marita se vede doar cand mergi pe benzina,sau se simte si cand mergi pe gaz marita?
Remapare 1.6 8v Gpl
Collapse
X
-
se simte si pe gaz ... dar nu ca pe benzina !
-
Eu am 1.6 8V GPL de fabrica. Merita cu varf si indesat. Consumul va creste putin (cam 0.5-1l in functie de talpa)
Fii atent ca dupa remapare s-ar putea sa se deregleze instalatia de GPL. Am patit-o eu insa s-a rezolvat in 15 minute la o firma de montaj GPL.
Comment
-
Originally posted by Bodanel View PostEu am 1.6 8V GPL de fabrica. Merita cu varf si indesat. Consumul va creste putin (cam 0.5-1l in functie de talpa)
Fii atent ca dupa remapare s-ar putea sa se deregleze instalatia de GPL. Am patit-o eu insa s-a rezolvat in 15 minute la o firma de montaj GPL.
Comment
-
Originally posted by Bodanel View PostEu am 1.6 8V GPL de fabrica. Merita cu varf si indesat. Consumul va creste putin (cam 0.5-1l in functie de talpa)
Comment
Comment