Salutare tuturor
Logan 1.6 8v Laureate, 65.000km, 2005
Am 2 probleme de fapt, dar nu voi face 2 thread-uri, imi cer scuze moderatorilor daca considera nepotrivit.
1. la virare rapida dinspre stanga spre dreapta se aude un scartait similar unei frecari de cauciuc pe metal
banuiesc 2 lucruri pivotul de la bascula sau rulmentul de la amortizor stanga (se aude in partea stanga)
- inlocuit capete de bara + geometrie roti zgomotul este inca prezent
Daca aveti alte idei referitoare la problema va rog sa le postati
2. la decelerare spre relanti are o cadere de 50-100 turatii, dar si o usoara trepidatie in momentul de cadere a turatiei
ce am incercat pana acum:
- curatat mpp si corp clapeta
- inlocuit filtru aer
- verificat traseu vacuum
- verificat tensiune incarcare:
fara consumatori 14.44 cu avarie, faruri si proiectoare 14.3~14.4
- pus pe tester nu am nici un cod de defect
Ca, cauze ma gandesc la injectoare, unul sau mai multe partial infundate, sau a venit vremea de un reglaj termic
De asemenea astept sugestii.
Logan 1.6 8v Laureate, 65.000km, 2005
Am 2 probleme de fapt, dar nu voi face 2 thread-uri, imi cer scuze moderatorilor daca considera nepotrivit.
1. la virare rapida dinspre stanga spre dreapta se aude un scartait similar unei frecari de cauciuc pe metal
banuiesc 2 lucruri pivotul de la bascula sau rulmentul de la amortizor stanga (se aude in partea stanga)
- inlocuit capete de bara + geometrie roti zgomotul este inca prezent
Daca aveti alte idei referitoare la problema va rog sa le postati
2. la decelerare spre relanti are o cadere de 50-100 turatii, dar si o usoara trepidatie in momentul de cadere a turatiei
ce am incercat pana acum:
- curatat mpp si corp clapeta
- inlocuit filtru aer
- verificat traseu vacuum
- verificat tensiune incarcare:
fara consumatori 14.44 cu avarie, faruri si proiectoare 14.3~14.4
- pus pe tester nu am nici un cod de defect
Ca, cauze ma gandesc la injectoare, unul sau mai multe partial infundate, sau a venit vremea de un reglaj termic
De asemenea astept sugestii.
Comment