Tavi: se poate si asa ceva daca a resetat CB-ul inainte de a pleca la drum. in aceste conditii eroarea CB este mai mare. Am testat si eu treaba asta in weekend cand am fost plecat pana la nadlac (pentru cei care nu stiu sunt 50 km pana acolo si drum european destul de drept si super asfaltat). In mod normal eroarea CB la mine este de 0.2 (intotdeauna - verificat deja de 2 de ori). Pe distanta aia de 50 km (mai precis 54,3 km) eroarea a fost de 0.4 CB aratandu-mi 7.0 l/100 (real mi-a mancat 7.4 l/100 dar nu in regimul descris mai sus - am mers si cu 120 si cu 130 si cu depasiri chiar la multe rpm dar 70% am mers constant cu 90-100 kmh).
deci eu continui sa am anumite dubii la consumuri sau trebuie sa trag concluzia ca masina mea are ceva, pentru ca eu nu reusesc nici pe departe consumurile care se scriu pe aici. asa ca nu cred ca o sa mai citesc threadul asta ca numai ma enervez
deci eu continui sa am anumite dubii la consumuri sau trebuie sa trag concluzia ca masina mea are ceva, pentru ca eu nu reusesc nici pe departe consumurile care se scriu pe aici. asa ca nu cred ca o sa mai citesc threadul asta ca numai ma enervez
Comment