Mike>cam asa o tin si eu la drum intins.........Si in depasiri in functie de trafic o duc ori cu a 5, ori daca ma grabesc 3000-4000(in tr a 4)!!
Consum 1.6 mpi 8v
Collapse
X
-
La depasiri ce incep la 60-70km/h si care credeti ca va ajunge 110km/h sa terminati depasirea, folositi cu incredere tr3. Nu se strica motorul si va "scoate" mult mai bine decat in tr4 de la 80-120.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Iar de asupritoare ea sta de obicei in spate cu fata, am mai avut cateodata ceva conflicte pe tema condusului (si ea are carnet de 6 ani dar nu a prea sofat neavand masina pana acum si nici acum nu se baga la condus ca ii e frica) dar sfaturi stie sa dea. Acum sa nu intelegeti ca chiar ma asupreste la volan, am scris despre asta la alt topic.
Comment
-
Ideea nu-i sa te inveti sa depasesti din scurt, sau sa mergi riscant, dar cu tr3 termini treaba mai repede. Nu indemn la condus "kamikaze" prin sfatul de a depasi in anumite situatii cu tr3, fiecare conduce cum crede.
iar de motor sa nu va speriati ca urla, nu pateste absolut nimic daca ocazional mai prinde si 5000rpm. E chiar indicat ca la cateva sute de km, vreo 10-20km sa se faca la 4000rpm, desfunda si arde ramasite din cilindri, injectoare, bujii, catalizator...
asupritoarea puneti-o in portbagaj cand faceti "desfundarea"Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Tare as vrea sa vad tr 3 la 140/h...Eventual 150 (eu nu am reusit). Chiar nu stiu ce rezerve mai ai la 130 in tr 3 intr-o curba, unde esti la limita cu tot ce inseamna putere si forta.
As folosi cu incredere tr 4, si asa e un condus sportiv, deh, nu toti suntem sportivi.
PS: tr 2 la 100 a mers...
PPS: chiar vreau sa vad un clip cu 150 pe tr III la un Logan de 1.6Last edited by Octavian; 8 July 2008, 00:41.
Comment
-
Am mers si eu cu tr 3 la 130/h si cred ca se mai ducea, dar cum se auzea motorul imi era frica sa nu imi iasa o bujie pe esapament .. Nici macar nu era a mea
Originally posted by ten View Post14 imi ia mie in oras cu aer cond, iar in afara 7-8Last edited by Seba; 8 July 2008, 10:00.
Comment
Comment