Consum 1.6 mpi 8v

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Atunci inseamna ca am inceput eu sa pricep cum merge Loganu'
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

    Comment


    • Gusi am fost mult mai multumit sa stau la bac 2 ore decat sa omor masina si ambreiajul in acea aglomeratie din zona constantei unde au fost cozi de zeci de km,am stat 2 ore din cauza tirurilor,nasii mei s-au intors din balcik duminica si au stat 10 min dar asta e a fost bine.
      KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

      Comment


      • Buna, sa ma laud si eu cu consumul ligheanului : deci 4 persoane si jumatate in masina plus bagaje full ( cam cu totul vreo 600 de kg) personal plus bagaje traseu : Timisoara- Deva-Sibiu-Brasov- Miercurea Ciuc- Suceava- Iasi- Bacau- si retur cu aer conditionat non stop viteza de deplasare 120-130 km/h in afara localitatzilor si 50-60 in localitati consum pe CB 6.6 l la 100 de km.
        personal zic ca consumul e bun pt un motor de 1.6

        Comment


        • Asa mi-a consumat si mie cam in aceleasi conditii. Diferenta a fost ca am avut incarcatura mai mica nu am avut AC DAR ama avut portiuni de drum cu blocaje in trafic de mergeam numai cu a 1-a cativa km. Asta-i consumul lui. Si la urmatorul drum mai lung o sa merg legal(adica 90 in afara) sa vad ce consum obtin .
          Cel mai lent 1,6 8v

          Comment


          • Consum cel mai mic 5.8 .... Mers in afara 100-110 in localitati 70-80 ... Benzina de la MOL 98 ....

            Si tin minte ca de pe podul de la Doraly din constanta pana la intrarea in Mangalia am reusit sa consum 2.4l distanta aproximativ 50km (+/- 3km) dar recunosc ca nu am scos`o din 90 nici in localitati nici in afara ( exceptii treceri de pietoni si chestii dinastea )
            sa nu ma intelegeti gresit .... nu pe timp de vara ... in perioada cand de la mangalia pana la constanta iti ajung degetele de la aman2 mainile sa numeri masinile de pe snesu tau de mers ...
            Last edited by 89aLe; 14 August 2008, 16:45.
            Logan 1.6MP

            Comment


            • Originally posted by darcr View Post
              Buna, sa ma laud si eu cu consumul ligheanului : deci 4 persoane si jumatate in masina plus bagaje full ( cam cu totul vreo 600 de kg) personal plus bagaje traseu : Timisoara- Deva-Sibiu-Brasov- Miercurea Ciuc- Suceava- Iasi- Bacau- si retur cu aer conditionat non stop viteza de deplasare 120-130 km/h in afara localitatzilor si 50-60 in localitati consum pe CB 6.6 l la 100 de km.
              personal zic ca consumul e bun pt un motor de 1.6
              sigur nu ai gresit cu 1L/100 consumul ? 6.6L/100 in conditiile date de tine e super-giga-extra bun ... Mie in aceleasi conditii de mers imi ia 7.6-7.8L/100 (si la majoritatea de aici :P)

              Ai resetat CB-ul la plecare sau ai facut si cu rezervorul ?

              S.

              P.S.: cand postati consumurile precizati si cum masurati consumul si eventual viteza medie aratata de CB deoarece degeaba spunem noi ca mergem cu 120-130KM/h si avem viteza medie de 40-50KM/h :P (de multe ori se masoara eronat consumul sau se apreciaza gresit viteza de deplasare!).
              Last edited by Silviu; 14 August 2008, 19:38.
              I have no special talent. I am only passionately curious.

              Comment


              • Da l-am resetat, ca am fost foarte curios si eu sa vad exact consumul viteza medie e 54.6 Km/h

                Comment


                • Misto, ai avut inseamna conditii perfecte de drum.

                  Comment


                  • Silviu: eu zic ca nici viteza medie nu spune prea multe. Sau poate ma insel eu. Exemplu:
                    1. Pleci din A si mergi in localitati cu 50 km/h si afara cu 90 km/h si iti iese media undeva la 65
                    2. Pleci din A si mergi in localitati cu 60-70 si afara cu 110-120 dar prinzi vreo 5-6 km coloana de mergi cu 20 la ora si iti da cam tot 65
                    in cele doua cazuri consumul e la fel ?

                    eu de exemplu in cei 1000 si de km am prins stat in coloana la sebes (cand zic stat ma refer la porniri si mers cu 5 la ora 100 m si apoi iar, si iar, si iar ... Vreo 6 km. Iar in sighisoara m-am plimbat 2 zile cu masina si faceam 200 metri, opream, lasam masina si iar plecam ... Opriri dese. Viteza medie scade destul de mult si consumul creste.
                    Destul de controversata chestia cu consumul oricum.
                    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

                    Comment


                    • Campia turzii-oradea-hajduszoboszlo(ungaria)(5,8% pe aceasta portiune, fara AC, mers frumos, maxim 110km/h)-debrecen-hajduszoboszlo-oradea-timisoara-alba iulia-campia turzii.........Total 914 km....Viteza medie=50km/viteza maxima 130km/h........58,3l consumati......Pe tot parcursul traseului AC a fost pornit maxim 20% din drum......Masina are 7200km........Pe tot parcusul drumului au fost 3 persoane+bagaje.........Consum 6,3%....Eu ma declar super multumit de acest consum.....Pareri??

                      Comment


                      • Si eu blana 1 ,blana 2 ,blana 3,patru doar 5000,5 cit cuprinde si consum maxim 7,5 afara ce ziceti este normal? Este mult ? Este putin? In oras probabil ca unde va la 10 imi ia,mentionez ca am loganul de trei ani si 90 de mii de kilometrii cu el
                        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

                        Comment


                        • A naibii ce norocosi sunt unii ... Mie imi scrie pe schimbator doar 1,2,3,4,5 ... Fara blana
                          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                          Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

                          Comment


                          • Poate scrie pe pedala de acceleratie .
                            Cel mai lent 1,6 8v

                            Comment


                            • Astazi Buzau-Ploiesti-Henry Coanda si retur astfel.Facut plin euroluk 95,resetat CB,la dus full de bagaje+4 adulti si un copil,rezultand urmatoarele: 249,4 km,14.6 l consumati,5.8 l/100 km,vit medie 76.6 km/h,plecat la 04.30 bz sosit la 08.05 bz.Cel mai mic consum care l-am scos,am observat ca de cand bag euroluk parca a scazut consumul.Ciudat este ca la dus deci full la aeroport cand am citit CB aveam consumul mediu de 5.7 l/100 km,iar la intors a mai crescut putin cu toate ca am fost gol(o fi diferenta de nivel,s-o urca spre buzau).Am mers destul de constant 100-115 km/h,intr-un loc am mers cu 165 km/h(real pe gps 158) pret de cativa km.Super multumit de consum,nu ma asteptam.
                              Attached Files
                              KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

                              Comment


                              • Ieri am venit si eu de la mare Bucuresti-Constanta si retur facut plin de la petrom 95(plimbari si prin constanta-eforie) in total 700 km cu 49 L de benzina, Dus 3 pers.+ bagaje full , retur 5 pers.+bagaje full-full, mers inte 100-160 ,consumul nu stiu sa-l fac poate ma ajuta cineva care stie si imi spune si mie consumu la 100/km, Multumesc anticipat . Nu stiu daca e un consum bun astept pareri mentionaez ca am facuti cu masina 9200 km.
                                ABS+ 1.6

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google