Originally posted by frankcadillac
View Post
Consum 1.6 mpi 8v
Collapse
X
-
cu riscul de a se fi discutat deja problema insa sunt ffff multe pagini de citit...am un amic care are un 1.6 logan si are consum de 16l/100; consuma mai mult decat un 16v logan forjat prin oras (mai mult de 12% nu i-am scos); care pot fi cauzele?
multam"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
termostat blocat pe "deschis", filtre imbacsite, fisura in galeria de evacuare, sonda lambda defecta. ai ceva de lucru sa verifici toate astea. si nu-i sigur ca n-am uitat ceva.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Postcondus un Logan 1.6 mpi pe A2, incaltat cu anvelope de iarna. la 140/h avea un consum instant de 9.2-9.4. normal in conditiile astea trebuia sa aibe vreo 8-8.5, nu?
La ultima calatorie (840 km) cu o masina alta decat Logan, arata pe instant ~6,8-7,5%, dar a iesit media de 6,3%.
Comment
-
Am si eu un logan 1.6 mpi. La plecare aveam in jur de vreo 600 km la bord. Traseu Hunedoara-Hateg-Caransebes-Lugoj-Timisoara (dus) si Timisoara-Lugoj-Deva-Hunedoara(intors). Total km parcursi 417 consum mediu aratat de computerul de bord 7.2. In masina 5 persoane si portbagajul plin. Viteza maxima 110.
Comment
-
Am condus acum vreo doua saptamanai toata centura bucurestiului, la ora 3 dimineata...am mers cat am putut de constant cu 90 km/h, rar am depasit viteza...am avut un consum mediu de 5.3...CB resetat inainte...Mentionez ca dupa ce treceam de intersectiile cu cedeaza si schimbam iar treptele, consumul ajungea la 5.6 dar scadea la mersul constant...cred ca consum mai mic de atat nu se poate la 1.6...
Comment
-
@massimiliano : ai facut cumva dupa resetarea CB-ului peste 100 km pe centura?
daca nu, nu ala era consumu real mediu
eu daca resetez in mers CB, si is undeva la 70 la ora cu a 4-a...si o tin asa cativa km, consumul mediu va fi acelasi cu cel instant, mic...asa ca pana nu faci undeva la 100 km, nu poti sa zici ca acel consum mediu e real
daca resetez pe loc si plec, la fel vor fi cele 2 consumuri dar mult mai mari...
iar pt clautom.....si eu daca zic acum ca am mers constant cu 90 la ora pe distanta mare, singur in masina, si am avut un consum mediu de 5...ma crede cineva?
da si tu detalii, pe ce traseu, ce conditii de drum etc, nu mi-o lua in nume de rau, dar sincer astea-s basme sau , parerea mea, erai tractat
si eu am mers germania-romania cu 4 persoane in masina si maxim 120 la ora, nu putea masina mai mult pe atunci, era stock, si am avut consum de 7 mediu, toti cei ~2000 km...asa ca nu stiu cum tie ti-a luat asa de putin, mai putin decat dau din fabrica si cu 4 persoane in masinaLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
Comment