Consum 1.6 mpi 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am citit foarte atent ce a spus. depinde si cum a ajuns la vitezele astea. si oricum, daca la 90 km/h scoate sub 6l/100km, cu ce scoate la 120 se compenseaza. asta singur in masina. cu masina incarcata...eh, aici e alta discutie...
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Da dle, in conditiile date ai avut un consum REAL, nu fabule.

Comment

• Sincer chiar nu am scris sa ma creada nimeni,eu am scris ce scrie la calculatorul de bord...atat imi arata,acum ca am intrat in oras s-a schimbat treaba deja a sarit...Cat despre media de viteza nu m-am uitat...
        Si cred ca stiu destul de bine ce masina am...dizal nu e sigur. Daca vrei crezi daca nu bine,asta e masina si asta e consumul,mare mic cum e el.
        Numai bine.
        1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• cu reprize de 140-130 km/h nu cred ca poti scoate 6.1.
          de craciun cand am venit de la tara , 2 pers. , mers constant aproape de 100km/h si abia am tras de un 6.4.
          sambata plecat la brasov , si inapoi , 4 pers , drum anevoios , serpnetine etc , mers cat de cat in limita , consum 7.4.

Comment

• Reprizele de 130-140 de km au fost NUMAI pe autostrada,in rest am mers cu 100-110 in afara localitatii si in localitate 80-90.

Comment

• Pacat ca nu-ti mai aduci aminte de viteza medie, daca ai mers in ritmul asta ar fi trebuit sa scoti (macar) o medie de ~80-90 km/h....la un consum de 6,1%...
              Posibil sa ai stricat ceva la computer, sau n-ai resetat inainte de calatorie.

Si eu am scos odata 5,8% si am vazut de vreo doua ori kilometrajul pe la 125-130, asta NU inseamna ca asa am si mers tot drumul.

Comment

• Eu de exemplu nu am calculator de bord, dar printr-o apasare de buton pot vedea câţi litri de carburant am în rezervor. De ce vă spun asta. Am plecat la mare din Botoşani via Bucureşti iar la întoarcere am venit prin Slobozia. Am alimentat în total 100 litri de benzină şi am parcurs 1440 km. Când am ajuns acasă am apăsat pe buton pentru a vedea câţi litri mai am în rezervor.Acesta îmi arăta 18 litri.Deci, acei 1440 km au fost făcuţi cu 82 litri.Pe timpul deplasării mai ales la întoarcere am folosit AC. Am mers pe autostradă şi cu 130 km/h, dar am mers şi cu 70-80 km/h în alte zone.Făcând un mic calcul veţi vedea cât a fost consumul mediu. Apropo, am motor pe benzină 1.6 iar pe tot parcusul drumului am fost 5 persoane în maşină.Chiar eu m-am mirat de acest cosum dar am constatat că corespunde cu consumul din cartea tehnică.

Comment

• Sper sa nu fie ceva stricat la computer ca imi place ce vad...dar nu cred ca e stricat ... ca imediat cum dau de oras se schimba treaba...si am resetat fix cand am plecat din peco inainte sa ma intind la drum. Eu vreau sa cred ca am invatat sa merg cu ea ... ca inainte am mai facut drumul asta , tot de revelion anul trecut,numai ca am fost dupa Tg Jiu,adica peste 350 de km...si a iesit peste 7.5 media,dar nu se compara cum am mers atunci si cum am mers acum,intre timp tot ce ar putea sa faca diferenta ar putea fi resoftarea.

Comment

• consumul e ok la logan, eu am unul de 1,6 8v si am facut recent un drum din slatina la oradea si retur, 4 persoane si portbagajul plin ochi!consumul mediu a fluctuat intre 7,4-7,9, este ok avad in vedere ca am facut numeroase depasiri si drumul a fost destul de aglomerat!

Comment

• salut. eu pe drum bucuresti ploiesti, cu resetat compu la iesire din bucuresti, mers aproape constant cu a 5-a la 2000 rpm am avut si 4.4. pe tot drumu, nu instant. mergeam cu in jur de 70 km/h. mi-a aratat ca am consumat 1,5 l.. bine oricum are o mica eroare si consumu si cantitatea de combustibil consumata.. bine daca merg tare cu masina se duce si la 10-12-13l/100km in oras cu mers mai infipt.. fara remapari fara nimica.

Comment

• ce aveai in minte cand mergeai cu 70 km/h in treapta a 5-a ???

Comment

• nimic deosebit, cred. cateodata esti fortat de imprejurari. care-i problema? daca mergi pe drum drept, nu incurci pe nimeni, nu te grabesti, n-ai benzinarii pe-aproape si ai gazolina pe terminate, iti zic eu ca mergi si 60 in tr5 numai sa ajungi la benzinarie decat sa ramai in camp la mama dracului in pana prostului.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Ieri am venit pe traseul Petrosani-Tg Jiu-Rm. Valcea-Pitesti-Targoviste-Ploiesti-Buzau,2 persoane,bagaj aproape zero,plecat din Petrosani in jur de 06.20,pauza de o cafea 10 min la un peco pe traseu,sosit Buzau 13.15,resetat CB,la destinatie am avut urmatoarele valori:
                            -440,7 km parcursi
                            -27,3 l consumati
                            -6,1 l/100km
                            -69,3km/h
                            Benzina petrom 95(4.15 lei/l),vant mai deloc,gerulet,ceva ceata,serpentine,gropi in asfalt,pe autostrada A1 am rulat cca 45 km cu vit intre 110 si 125 km/h,in rest in functie de trafic,tarisor si prin localiati,una peste alt eu zic ca este foarte decent si m-am tarait pe drum.
                            KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• Oare cit ia acum in oras trafic infernal cind sunt -22 gr afara? Sa se apropie de un 15%?

Comment

• ~12.5 l/100km. la mine cam asa indica...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google