Originally posted by Hellman
Consum 1.6 mpi 8v
Collapse
X
-
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
-
@Hellman, nu te mai da cocos cu consumul tau! Nu-ti dai seama ca esti ridicol? Ce spui tu e imposibil! sau e posibil daca mergi in treapta I la ralanti daca nu ai fost remorcat. Am colegi cu logan 1.6 mpi, renault clio 1.2 16v si sub 10l% nu scot in oras, in afara orasului scade, dar la 130-140km/h consum e undeva peste 7l% (sper ca ai citit bine! "peste 7l%"). Benzinarele consuma carburant mult!, nu te mai amagi cu consumul tau! pentru ca ce ai vazut tu (daca ai vazut consumul ala) e o himera. Ca sa te conving... uita-te la portofel sa vezi ce consum ai!.
Comment
-
Originally posted by SUPERCARdaca ii dai talpa in adevaratul sens al cuvantului(adica sa schimbi fiecare treapta la 5000rpm) iti mananca mai multa benzina...oricum mai mult de 10%toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
De ce nu crezi ?
Originally posted by virtualmansorinnu va cred ca daca mergeti cu 140 aveti consum mediu de 6
am citeva mii de km cu loganul(55000) si daca mergi constant cu 140 veci pururi nu consuma 6
daca voi consumati 6 atunci eu consum 4,3 la 140 constant
Ambition 1,6 , 8V , pe autostrada la 140 Km / h , 4000 turatii , consum instantaneu 5,8. La mers intins se stabilizeaza frumos consumul.
In general CB nu imi indica mai mult de 7,00 media , in general se mentine la 6,5 - 6,7.
Comment
-
Originally posted by soso693Ambition 1,6 , 8V , pe autostrada la 140 Km / h , 4000 turatii , consum instantaneu 5,8. La mers intins se stabilizeaza frumos consumul.
In general CB nu imi indica mai mult de 7,00 media , in general se mentine la 6,5 - 6,7.
Cum ai stabilit cei 5,8 l/100km daca la CB iti arata 6,5 - 6,7 ?
Eu am obtinut pe autostrada intre 7-8 la 140km/h, cu masina plina + bagaje.
Comment
-
Originally posted by soso693Ambition 1,6 , 8V , pe autostrada la 140 Km / h , 4000 turatii , consum instantaneu 5,8. La mers intins se stabilizeaza frumos consumul.
In general CB nu imi indica mai mult de 7,00 media , in general se mentine la 6,5 - 6,7.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
daca ai pe cb 7,5 consumul real e pe undeva la 7,8 - 8 i;ntre 0,1 si 0,5 la suta in plus e diferenta
de la sinaia inspre ploiesti undeva unde drumul era intins si la vale(nu prea se vedea panta dar era) si mie mia consumat la 140 4,2 la suta dar era la vale asa ca nu mai spuneti ca consuma si consuma si din portofel tot atita scoti adica destul,benzinarul ii benzinar nu consuma motorinatoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
Comment