da, e bine, fratemiu pe astra h caravan (300 km in bord, masina noua) 1.6 115 cai are consum de 15 % in oras iti mai scade consumul peste 2,3 mii
Consum 1.6 mpi 8v
Collapse
X
-
Originally posted by vlad92 View PostConsum de 9.5-9.6 % in oras scos de un 1.6 8v, Euro 5 (in rodaj) e ok ?! ) pe mine ma sperie.
P.S.: va scade dupa ce termini cu rodajul..."Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
Comment
-
Eu in rodaj, cand am luat masina de la reprezentanta aveam 12-14 dar dupa a inceput sa scada pe zi ce trece iar acum la ~30.000km am in oras(Constanta) consum de 7.9-8.2L/100kmIntalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
@fuzzy, vezi ca vlad92 e din constanta si traficul e putin mai lejer la ei, pt bucuresti e normal 9,5.
Eu cand am luat masina am mers pana la Cernavoda si inapoi iar a doua zi pana la Pitesti, asta ar inseamna 520km mersi constant cu 100km/h. Restul pana la 1000km i-am facut in bucuresti si schimbam pe la 2500 rpm. Consumul chiar nu-l mai stiu dar mi se pare ca n-au fost diferente prea mari, poate din cauza ca am iesit la drum intins cu masina proaspat iesita din fabrica.
Comment
-
@bad_hrc: in Bucuresti eu am consumul undeva intre ~7 si ~9 litri, insa nu merg ziua in trafic intens(evit cat pot de mult), si merg relativ usor. Vlad92 oricum este in rodaj, consumul va scade oricum si depinde foarte mult de stilul lui de condus, chiar daca in Constanta este trafic mai lejer."Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Comment
-
bucurestiul este "circulabil" intre orele 10:00-14:00 (chiar 16:00 dar mergand doar spre centru, invers e teroare, incepe lumea sa se intoarca de la servici) si 20:00-6:00.
Consum 7.5 l/100km am avut in 100km parcursi in bucuresti in vreo 3 zile dupa ora 21, in rest 9-10 l/100km dar nu stau in trafic bara la bara.
Comment
-
Originally posted by fuzzy View Post@bad_hrc: in Bucuresti eu am consumul undeva intre ~7 si ~9 litri, insa nu merg ziua in trafic intens(evit cat pot de mult), si merg relativ usor. Vlad92 oricum este in rodaj, consumul va scade oricum si depinde foarte mult de stilul lui de condus, chiar daca in Constanta este trafic mai lejer.
Originally posted by bad_hrc View Postbucurestiul este "circulabil" intre orele 10:00-14:00 (chiar 16:00 dar mergand doar spre centru, invers e teroare, incepe lumea sa se intoarca de la servici) si 20:00-6:00.
Consum 7.5 l/100km am avut in 100km parcursi in bucuresti in vreo 3 zile dupa ora 21, in rest 9-10 l/100km dar nu stau in trafic bara la bara.
Dupa orele 21 am facut si eu incercarea odata. Am scos 8,3 cel mai bine.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostRecunoaste ca mergi numai noaptea si in week-end altfel daca-mi spui c-ai mers ziua si ai scos 7 lesin.
Eu spun ca nici macar intre 10-14 nu poti sa scoti 7 virgula. Poate un 8.8 spre 9 asa sau chiar peste.
Dupa orele 21 am facut si eu incercarea odata. Am scos 8,3 cel mai bine.
Consum 7,5 in bucuresti am facut cand am circulat 100km seara doar cu oprit la semafoare si cand le vedeam ca sunt pe rosu o lasam in frana de motor. Ziua nu cred ca se poate nici macar 8, ce sa mai vorbim de 7, si aia la mers subturat si apasand acceleratia ca fulgu, mai pe scurt sa incurci circulatia
Masina mea vazand toata plaja de turatii nu o sa aiba consum de 7 in bucuresti decat noaptea. Consumul mic se face mergand constant, iar in bucuresti constant se merge doar noaptea, nu seara, NOAPTEA.
@dias, consumul iarna creste, n-avem ce-i face, dar macar cu benzina nu trebuie sa-mi iau inca un pulover pe mine pana se incalzeste motorul.
Comment
-
Recunosc, merg destul de mult noaptea si seara, iar ziua evit cat pot de mult zonele aglomerate.
Eu am spus:
in Bucuresti eu am consumul undeva intre ~7 si ~9 litri
Momentan media pe cb e la aproape 8% (7 si ceva, trebuie sa ma uit, acum sunt la birou) si ma declar destul de multumit.
Inca ceva pentru @Eu4yas: in weekend uneori e mai aglomerat in anumite zone ale capitalei decat in timpul saptamanii."Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Comment
-
Nu. Am fost plecat intr-o zi din Bucuresti si am facut ~400km, iar aceasta medie este facuta pe 1200km and counting."Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Comment
-
Aham, deci ai in jur de 8% pe 2 treimi urban si una extraurban. Ia data viitoare cand te plictisesti sa-l resetezi si sa vezi numai urban.
Ca si idee, vecinamiu are un avensis 1.8 benzina, 100 si ceva de cai. L-am intrebat ce consum are si mi-a spus 7.6%, sa pic acolo langa el. Dupa ceva timp mi-a spus totusi ca are 13000 de km, nu a resetat cb-ul niciodata iar majoritatea kilometrilor ii are facuti extraurban!9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Arata in jur de ~8% pe aproape un plin numai urban ultima oara cand am verificat strict pe urban."Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Comment
Comment