Total de acord cu Martian ..... acuma asteptam pietrele .........
Consum 1.6 mpi 8v
Collapse
X
-
Cand masina avea vreo 4000km am plecat la mare pe A2, 4 persoane si un copil cu portbagajul plin. Am mers ~100km cu 110km/h si pe cb imi arata 6,7l/100 si am zis sa maresc pasul sa ajungem mai repede, dupa 30km de mers cu 130km/h consumul crescuse la 7,4l/100, daca o tineam asa de la intrare pe autostrada probabil ajungea consumul pe la 8l/100.
Sent from my GT-I9070 using Forum Runner
Comment
-
La o masina incarcata cum a descris bad_hrc se cam ridica partea frontala si se lasa spatele... Deci pe langa greutatea suplimentara apare si o modificare a aerodinamicii, si la viteze mari incepe sa se simta la consum...
Propria mea experienta pe autostrada a fost din Split(Croatia) pana la Budapesta(Ungaria) respectiv 800km, 2 adulti si un copil si bagaje in portbagaj. Viteza medie a fost pe la 98km/h si consumul la 7,2l/100km...
Comment
-
cam asta e consumul urban la mine (ultima luna si ceva, filtru de aer nou, singur in masina). cam la fel e si la pompa. in general evit toate zonele unde se merge bara la bara, chit ca drumul e mai lung.Last edited by zeegermans; 4 December 2012, 15:39.internal combustionizer
Comment
-
Originally posted by bad_hrc View PostCand masina avea vreo 4000km am plecat la mare pe A2, 4 persoane si un copil cu portbagajul plin. Am mers ~100km cu 110km/h si pe cb imi arata 6,7l/100 si am zis sa maresc pasul sa ajungem mai repede, dupa 30km de mers cu 130km/h consumul crescuse la 7,4l/100, daca o tineam asa de la intrare pe autostrada probabil ajungea consumul pe la 8l/100.
..........................
Comment
-
In ce localitate s-a obtinut acea viteza medie de 35 km/h?http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI
Comment
-
Originally posted by Octavian View PostSi acum situatia cum se prezinta in aceleasi conditii?
Eu de obicei merg cu masina incarcata la drum lung si atunci n-am cum sa consum prea putin. Nu sunt pe deplin satisfacut de consum dar nici nu am rabdarea necesara sa merg cu 80km/h.
Comment
-
Pai cam asta-i toata faza, daca ai rabdare sa mergi lejer cu masina poti scoate consumuri destul de bune, chiar si incarcat. Daca mergi in sarcina si mai dai si talpa, consumul cam sare..."Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
Comment
-
Cand ies in afara, daca-i aglomerat merg ca toata lumea, daca e doar un ametit care a iesit la plimbare normal ca-l depasesc. In rest in functie de economia de combustibil care vreau s-o fac, oricum sub 100km/h niciodata.
Am impresia ca si anvelopele influenteaza consumul si am si bujiile ngk iridium care nu stiu cata economie fac.
Comment
-
Originally posted by sergiu_psc View PostIn ce localitate s-a obtinut acea viteza medie de 35 km/h?
ps. la mers bara la bara se duce spre 10% oricum, dar daca se pot folosi alte rute, iese consum mai mic.internal combustionizer
Comment
-
Prin ce zone ale Iasului te deplasezi ? Cred ca e o diferenta considerabila intre traficul urban 100% si cel desfasurat numai pe la periferii. Exemplu : daca pleci din Copou spre Tudor pe la Padurea Sorogari nu poti spune ca te deplasezi in mediul urban pe acolo.Mersul bara la bara face parte din urban....
Maine ma duc sa-mi cumpar filtru de aer nou ,poate mai scade si la mine urban-ul !!Last edited by ROY; 4 December 2012, 22:46.
Comment
Comment