Daca s-ar arde mereu pompele de benzina cu 8 litri de benzina, ar trebui fara 3 liniute sa nu plecam la drum. Poate a fost si ghinion, sau piese de calitate proasta.
Consum 1.6 mpi 8v
Collapse
X
-
pun si eu un consum aici cu masina mea extraurban. Din pacate senzorul meu de viteza mai face figuri si au fost zone in care nu a mers si nu a inregistrat km.
Pe google map arata ca am mers cam 350 km cu un consum de 24L, adica un consum de 6.85 l/100. Pe tot parcursul drumului am fost 4 oameni. La dus aveam portbagajul plin de nu mai aveam loc sa pun un ac si am mers cu 110-120. La intors am venit pe intuneric ploaie si ulterior ninsoare si am mers 80-90 si cu 50-60 unde ningea.
Si la dus si la intors am traversat Bucurstiul.
Comment
-
Originally posted by o8MeLC View Postla supernove se ard pompele la 2 luni. Lumea nu merge cu combustibil putin pentru ca nu se raceste pompa ci pentru ca ia de pe fund mizeria, ca si cum pompa aceea nu trage mereu de pe fund... noaptea mintii.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Bucuresti (din fata blocului)-Sinaia- (vreo 30 km prin sinaia) -Bucuresti tot pana in fata blocului.
Am mers pe A3 unde la dus a batut vantul foarte tare si erau perioade in care aveam la 110 km/h consum instant de 10l/100.
In mare pe autostrada am mers 110 la dus ca ma arunca de pe autostrada, iar la intors intre 110-130 in functie de trafic, in rest am mers 100-70 km/h.
Dupa modificarea evacuarii masina consuma simtitor mai mult dar trage incantator. O sa schimb filtrul de aer avand in vedere ca nu l-am mai schimbat de aproximativ 12000 km,deci e pa.
Consumul urban (Bucuresti) este undeva la 12, dar mers alert si in zone cu aglomeratie, gen Magheru, Calea Victoriei.Last edited by o8MeLC; 27 February 2013, 01:17.
Comment
-
Originally posted by Martian View Posto8MeLC, pun si eu o intrebare... Dupa modificarea evacuarii SUNA incantator sau TRAGE incantator?
Comment
-
3,7 l/100km, viteza 80km/h in general, Predeal-Ploiesti, motiv: nu eram grabit, eram singur si plictisit si nu aveam benzina.
Nu vreau sa mai repet experienta, ma scarpina talpa intr-un hal ..Last edited by RobertDH; 14 April 2013, 22:15.sigpic
Comment
-
bucuresti-urziceni- pogoanele si retur + vreo 60km in sat.
si un filmulet cu un consum instant la aproximativ 117 km/h, imi cer scuze pentru fimuletul slabut, sa va uitati in hd pentru a intelege cv
http://www.youtube.com/watch?v=PCzJfjTEReQ
Attached Files
Comment
Comment