Consum 1.6 mpi 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fara sa ma agit prea taare iti zic ca ajunge la 140-150 in a treia(pt tavi)
    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• 150 nu ajunge. Dupa ceas la 6500 aveai undeva la 135, deci 150 putin probabil.
      Ma rog, pana la proba contrarie.

Comment

• Tr3: 120 la 5700rpm, parca...Deci la 7000 posibil un 145.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Da dar stock nu trece de 6000.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Curat ghinion hai sa revenim la topic...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Dar daca o tin pe la 80 km/h - ca nu sunt vitezoman, se da mai mult la benzina ?

Comment

• Nu se da mai mult la benzina daca o tii constant si accelerezi liniar , ''suplu'', adica fara sa bagi acceleratia in podea.

PS: Sorin da - la ~6250 aveai 135/h, deci posibil pe la 7000 sa urce la ~150
                Al drac motor e si asta ) (eu am dus tr 2 la 100 - 7000rot/min) , da' nu stiu cat te ajuta tr III la viteza asta intr-o curba daca fuge spatele si vrei s-o ''scoti'' din acc nu numai din directie. Ma rog, asta tu stii mai bine ca esti in domeniu.
                Mie imi place pe tr 2 sau 3 daca fuge spatele sa o calc la blana cu un pic de corectie din volan

Comment

• Cand eram pusti stiam: viteza economica la motor de 1,4 = 80kmh; la motor de 1,6 = 90-120 kmh; am mers cu ea si asa si asa. Ce sa zic, cel mai putin consuma la un rulaj la mediu cu 90-100 (atentie! Nu viteva medie din cb) = 5,8 l/100. Pe autostrada la constant 130 se da la 6,3-6,5 l/100. Cred ca mai important e sa nu iti bati joc de motor, cu ture dese de 7000 sau cat spuneti voi sau sa mergi in a 5-a cu 40kmh (am auzit si din astea!!!).

Comment

• Depinde ce inseamna viteza economica. 1.4MPI mere econom si la 100-110KM/h.

Intr-adevar la Dacia cu carburatie, daca ii dadeai mai mult de 80-90 sarea consumul cred ca exponential :-)) aici ai dreptate

iar cu 1.6MPI la 130 numai 6.3-6.5% putin probabil, eu zic ca ajunge un pic spre 7%.

S.
                    I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Depinde si de incarcatura. Am testat si eu acum "incarcatura".
                      la drum de 240 km:
                      eu singur in masina si ceva bagaje -putine consum 6.4 l (90-110 in general)
                      familia toata si masina full de bagaje - consum 7.8 l (acelasi regim de viteza)
                      Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                      Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Pe autostrada sunt sanse mult mai mari sa scoti o medie de consum buna, care sa nu aibe nici o legatura cu acelasi regim de viteza pe drumurile noastre dragi.

Comment

• Salutare tuturor colegilor.Abia m-am intors de la mare, si v-as ruga sa face-ti si dumneavoastra un mic calcul aritmetic de consum si pentru mine.
                          Am un logan de 1.6 mpi 8v,90cai. Drum dus intors Piatra Neamt-Vama Veche+ceva plimbari prin Constanta=1300km.
                          La bordul masinii au fost 3 adulti si 2 copii+bagaje:
                          -(67kg+75kg+73kg)+(17kg+35kg)+80kg=347kg total
                          Alimentat la dus si la intors un total de 120l.Ramas in rezervor la intoarcere acasa 22l. Voi ce ziceti de consumul meu?? Ma refer la unul mediu.
                          Condus constat(sa zicem) cu 110km/h,fara sa mai punem plimbarile prin Jud. Constanta.

Astept calculele voastre.Nu am Cb activat,pentru ca loganul meu este un ABS plus, model de preferance.
                          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• 7,5% excelent zic eu!

Comment

• La un drum de 120km cu sotia imi ia cam 8l iar singur ,undeva la 10l,acum depinde ce stil de condus are fiecare mai agresiv,mai lin , mai cu sotia , dar cred ca aici isi spune cuvantul rodajul facut in primi 3-5000 de km .
                              http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Astazi Buzau-Henry Coanda si retur,248,9 km,16.3 l consumati,6.5 l/100 km,vit medie 73.7 km/h(date luate de pe CB),vit max 120-125 km/h,la dus gol dar aglomerat,la intors full bagaje 7000 de trolere(glumesc dar full portbagaj si ceva prin bratele pasagerilor)+noi 4 adulti si 2 copii,aer conditionat cam 40% din traseu mai mult ptr dezaburire ca a plouat pe la Valea Calugareasca de a rupt,detector+GPs deci mers constant si prin localitati,sunt super incantat si nu m-a dezamagit la depasiri,a fost util acest drum ca am testat-o full mai ales ca pe 04.08.2008 plecam in concediu in Bulgaria si suntem full de bagaje si pasageri si am vazut ce-i poate pielea inhamata ca un magar.Toate cele bune.
                                KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google