Consum 1.6 mpi 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 10-11 sau ceva mai mult. asta pt ca e frig afara, altfel undva la 10 juma'te la 170 constant...al meu cel putin asa lua. si-al lui virtualmansorin, cristi_xp...la fel cred ca iau toate...cu mici diferente de ordinul 1-2 decilitrii.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• nu e chiar asa...dupa calculul meu pe acei 26 km mi-a luat vreo 8 litri de benzina. deci 30 %

Comment

• Si calculul a fost facut ...?
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Io cred ca ai gresit un pic la calcul...daca ai un consum de 7.9/100 => 26*7.9/100 = 2.054 litri. Daca mai inmultesti si cu 4 = 8.216/100 la viteza respectiva. Dar oricum consumul mediu iti mai crestea.
          Daca gresesc corecteaza-ma te rog
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Originally posted by mike26ro View Post
            nu e chiar asa...dupa calculul meu pe acei 26 km mi-a luat vreo 8 litri de benzina. deci 30 %
            aoleo mike, ai incurcat borcanele :-)

are numai 1.6L totusi motorul ... 30% pe 26KM ... cam greu .. e el mai nehalit da chiar asa ... :-)

cand mai vrei sa vezi consumul, resetezi si tu CB cand intri pe A2 :P

S.
            I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• cred ca vorbim de subaru...2.5litrii turbo la ce consumuri se vehiculeaza pe aici...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• o vand repede daca imi ia atat
                Better late than never, but never better late

Comment

• hai sa facem altfel:
                  Uite eu am mers de la P. Neamt pana la intrarea pe A2 dinspre Slobozia cu 5,6 l/100. deci am facut 300 km cu 5,6 l/100. apoi am mers 26 km pe A2 cu 170/h. dupa care consumul mediu mi-a indicat 7,8.
                  deci la un calcul simplu eu am mers cu 16,5 litri cei 300 km.
                  dar dupa 326 km consumul ar fi dupa bord cam 24 litri.
                  diferenta de 7,5 litri unde e? nu pe A2?
                  eu vorbesc despre consumul pe acea portiune de 26 km nu cel mediu pe tot treseul.
                  am exagerat si eu cu 30 %. Mai facem glume.Oricum sunt pe aproape.
                  Last edited by mike26ro; 22 January 2009, 15:09.

Comment

• Originally posted by mike26ro View Post
                    hai sa facem altfel:
                    Uite eu am mers de la P. Neamt pana la intrarea pe A2 dinspre Slobozia cu 5,6 l/100. deci am facut 300 km cu 5,6 l/100. apoi am mers 26 km pe A2 cu 170/h. dupa care consumul mediu mi-a indicat 7,8.
                    deci la un calcul simplu eu am mers cu 16,5 litri cei 300 km.
                    dar dupa 326 km consumul ar fi dupa bord cam 24 litri.
                    diferenta de 7,5 litri unde e? nu pe A2?
                    eu vorbesc despre consumul pe acea portiune de 26 km nu cel mediu pe tot treseul.
                    am exagerat si eu cu 30 %. Mai facem glume.Oricum sunt pe aproape.
                    pai tu dupa ce ai terminat A2 aveai consum mediu de 7.8L/100 DAR pe 326KM nu pe 26KM :-))
                    daca e sa o luam dupa cum spui tu atunci cel mult ai avea 7,8L-5.6L = 2.2L consumati pe 26KM cu 170KM/h (undeva la 8.5-9L/100); dar rationamentul este gresit pentru ca vorbim de consum mediu nu instant.

cel mai simplu e sa resetezi CB-ul :-) cand intri pe A2 si vezi exact cat iti consuma la 170KM/h

S.
                    I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• daca mergeam normal cei 26 km, mai aveam consumati vreo 2 litri maxim. Deci la sfarsitul celor 326 km as fi avut consumati 18.5 litri maxim.
                      Dar eu am consumat 24. Din care 16,5 consumati pe cei 300 km.
                      deci diferenta de 24-18,5 (cat ar fi fost normal) = 5,5 litri
                      Acei 5,5 litri i-am papat in 26 km.Nu?

Comment

• Daca zici asta inseamna ca numai terminai autostrada. Inseamna ca tie la 100 km parcursi ti-ar fi luat 20 %. Nu cred ca terminai autostrada nici la 120 km/h la ce ne spui. Ceva este eronat.
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Ce sa fie eronat? Daca pana la intrarea pe A2 aveam 16,5 litri consumati iar dupa 26 km mi-a aratat 24 litri consumati. ce sa cred?

Comment

• Pai tot tu ai zis ca aveai si consum mediu de 7.9/100. Leaga-mi si mie 24 de litri consumati cu 7.9 consum mediu. Ia vezi merge?
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• eu zic ca cb arata eronat daca e asa cum zici tu...fizic nu ai cum sa consumi 25% decat in regim de proba speciala/circuit (aici vorbesc din experienta mea si a inca 3-4 persoane acre ne chinuiam masinile la raliuri mai mult sau mai putin organizate). ori aia inseamna sa mergi in treapta a 2-a capat de turometru. din cate stiu eu, in tr2, loganul prinde maxim 100, nu 170...ceva nu "pusca" acolo in afisajul ala. cum am mai zis, e consum de subaru de 2500cmc si cu turbo, nicidecum de 1.6 aspirat

Comment

• Asa cred si eu ca ceva nu se leaga....
                                poate a fost prea scurt traseul ala de 26 km ca sa faca un calcul mai precis....cine stie?
                                Cu resetarea e cea mai buna treaba dar nu am avut inspiratia sa fac treaba asta....plus ca nici nu prea aveam chef sa iau vreo mana de pe volan la acea viteza. Si asa mi-au transpirat palmele .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google