If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"....... 6% 373 km cu viteza medie 74.8 km/h......"
Coincidenta nu gluma . E un consum bun.
Apropo postati si voi cam cat va "papa" in oras sa vedem....numai sa scrieti si viteza medie ca sa ne putem da seama prin ce trafic circulati.
Numai bine!
Din cauza a doua semafoare puse deampixulea in Braila mi-a crescut consumul cu cel putin 1,5l la suta de km. Doua semafoare doar . Acum am in oras cel putin 11% .
aveti consumuri bune, baieti...
felicitari. eu sub 6.7 iarna la drum nu prea pot sa scot
iar in bucuresti, 11-12... ca deh... merg printr-o zona nu foarte aglomerata...
Nu inteleg ce vrei sa spui.
Iarna 6,7 e un consum bun vara ar fi cam 6,2. Ca sa obtii sub 6,0 e plictiseala mare.
Iar in Bucuresti 11-12 e consum normal.
Se poate si mai bine de 11-12...numai ca esti dependent de multe situatii....ora la circuli, vreme etc. Spre exemplu azi dimineata, in loc de viteza 3 si a 4, eu am mers a 2 si a 3 (rar a 4) => probabil a luat 11-12%.
In schimb imi iese o medie intre 9.5%-10.5% (am invatat si ceva stradute de la taximetristi), iar spre exemplu am facut un test o saptamana de mers noaptea cu ea si n-am putut sa scad sub 8.3% (tot te omoare semafoarele). Sunt tare curios de mediile voastre de viteza.
Numai de bine.
Cel mai mic consum pe care l-am avut a fost de 9,2 l/100 km , iar acum am de 11,3 l/100 km si bag numai benzina EUro 5 de la MOL .. in afar localitatii media cam 130 km/h , iar in oras cam vreo 70 - 80 km /h . Cam mare consumul ..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment