Consum 1.6 mpi 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am scos 6.8 afara (nu am depasit 130km/h) si 9,5...10 in oras. Vitezele le schimb peste 2500 rpm cu unele varfuri de 4-5000 rpm.

Comment

• Originally posted by Silviu View Post
      Si tu crezi ca e posibila media 130% ? :-))

Abia o scoti pe autostrada ...

Probabil merge cu 130-140 constant ... dar tot e cam mare consumul 9.2L/100. Depinde acum si cat de mult apasa pedala sa ajunga acolo ... :-))

S.
      Nici pe departe.....poate sa scoata media asta doar daca reseteaza cb-ul in mers la 130 si nu mai pune frana pana se termina autostrada. Nici macar nu trebuie sa ia piciorul de pe acceleratie. Io stau undeva sa zic hai cu indulgenta 10 km de autostrada (A2) si stii ce medie am avut fara sa pun frana si tinuta in minim 125 km/h si maxim 130km/h => medie de 100.98 km/h si consum in jur de 7, cu cb resetat in fata blocului.
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Salut

Incep sa cred ca, cb meu de bor are o problema!!!
        nu mi-a scazut consumul in afara decat pana la 8.5l/100(consum mediu-kiss 1.6)cu viteza medie 33k/h E normal???? (Bucuresti - Focsani drumul E85 120 in afara localitatilor si 60 in localitate)

Comment

• Zici ca ai mers 120 inafara si 60 in localitati si ti-a aratat viteza medie de 33 km/h?
          Clar are o problema. L-ai mai resetat si tu?
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Daca vrei sa vezi media pe CB reseteaza inaintede cursa, altfel face medie la toti km parcursi de la ultima resetare pina in prezent...
            AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• Buna am o mica intrebare:cum sa resetez cb ca sa vad pana la urma cat consuma?Acum imi arata 10.1 cu o viteza medie de 23-24km/.Am facut cu ea 8002km de cand am luat-o luna septembrie si mi se pare un pic cam mult ce sa fac sa-i scot un consum sub 9 s-ar putea?

Comment

• @rontz_rontz- Daca ai mers mai mult prin oras, cam atat trebuie sa-ti arate, la consum mediu...Nici la mine n-a mai scazut sub 9-10 l% din ianuarie, cand am fost la tara cca.200 km si aveam 7 si un pic...Fac zilnic 10-12 km in oras din care aproape jumatate cu viteza 1 si a 2...Deci iti dai seama ca e un consum normal, daca mergi mai mult urban.
                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Da merg zilnic din sud in nord (berceni -baneasa si numai intre orele 8.30-10.00 si 14.00-21.00)deci sa nu-mi ]fac griji ca e ceva normal sa consume atata.Saptamana viitoare plec la Brasov sa vad atunci la drum cum sta caci nu am avut decat un singur drum Bucuresti-Buzau de cand o am.

Comment

• si eu tot zilnic berceni - pipera si imi arata 9.5-9.7 cam asa. Media ta e buna
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• consum bun.eu ....cam 10.3 da ma dau la ea destul de tare(sotia imi zice sa nu sara pistoanele )si de schimbat numai pe la 4000 poate trebe sa o las mai moale (picioru greu)
                      ea a reusit sa scoata in oras 12% nu stiu cum da e interesant nu prea conduce cat sunt acasa

Comment

• Pai cred se-asaza la cozi frumos, asteapta ceva timp si de-aici consumul asa mare.

Tie ti-as recomanda.....rupe-i buza cat se poate dar da-i relax unde e loc sa mai respire si ea. Te va ajuta dupa....

Numai bine.
                        Last edited by Eu4yas; 8 March 2009, 01:32. Reason: Automerged Doublepost
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• Eu4yas daca pt mine era raspunsul gresesti cu cozile
                          daca vi la vara in Cta te las sa faci o liniuta cu sotia si pe urma mai vedem
                          o sa iti schimbi parerea
                          daca si ea sta la cozii......oricum nu prea tin cont de consum(ea nici atat)
                          numa'bine

Comment

• Te-anunt cand vin la mare, s-ar putea si mai devreme, de-abia astept sa vad;am mai vazut io o faza super tare aici -> era o skumpa doamna care dorea sa intoarca si unu era pus pe linia de tramvai si nu o lasa. Se supara doamna, o calca un pic, si ii intoarce aluia in fata cu frana de mana.
                            Cred ca a facut stop ala.
                            Scumpa doamna la plecare in sens invers ii prezinta salutul cu degetul mijlociu.
                            Cu bine,
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Pe 126 km am scos 5,9% si consumat 7,3 l o singura data am avut viteza de 120 cand l-am depasit pe unu cu un pejo si a accelerat ca a vazut ca un logan il depaseste!

Comment

• D-aia nu scoatem noi consumuri bune, cand depasim tre s-o calcam bine ca porcii astia de soferi cu alte masini decat Logan accelereaza, huooooooo!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google