Eu am scos 6.8 afara (nu am depasit 130km/h) si 9,5...10 in oras. Vitezele le schimb peste 2500 rpm cu unele varfuri de 4-5000 rpm.
Consum 1.6 mpi 8v
Collapse
X
-
Originally posted by Silviu View PostSi tu crezi ca e posibila media 130% ? :-))
Abia o scoti pe autostrada ...
Probabil merge cu 130-140 constant ... dar tot e cam mare consumul 9.2L/100. Depinde acum si cat de mult apasa pedala sa ajunga acolo ... :-))
S.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
@rontz_rontz- Daca ai mers mai mult prin oras, cam atat trebuie sa-ti arate, la consum mediu...Nici la mine n-a mai scazut sub 9-10 l% din ianuarie, cand am fost la tara cca.200 km si aveam 7 si un pic...Fac zilnic 10-12 km in oras din care aproape jumatate cu viteza 1 si a 2...Deci iti dai seama ca e un consum normal, daca mergi mai mult urban.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Pai cred se-asaza la cozi frumos, asteapta ceva timp si de-aici consumul asa mare.
Tie ti-as recomanda.....rupe-i buza cat se poate dar da-i relax unde e loc sa mai respire si ea. Te va ajuta dupa....
Numai bine.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Te-anunt cand vin la mare, s-ar putea si mai devreme, de-abia astept sa vad;am mai vazut io o faza super tare aici -> era o skumpa doamna care dorea sa intoarca si unu era pus pe linia de tramvai si nu o lasa. Se supara doamna, o calca un pic, si ii intoarce aluia in fata cu frana de mana.
Cred ca a facut stop ala.
Scumpa doamna la plecare in sens invers ii prezinta salutul cu degetul mijlociu.
Cu bine,9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment