If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ca un dizal ce mai ...
Nu este o referinta pt un benzinar, mai degraba recorduri inutile si cum spui , plictisitoare calatoria.
Mai ales ca nu prea ai urcat, mai degraba ai coborat.
Am fost si eu vineri plecat pe ruta BUCURESTI-VRANCEA viteza in afara localitatilor 100-120 in localitati 60-70 consum aratat de CB 6.6 km aproximativ 400
Bubu a uitat sa mentioneze ca are injectoare cu debit marit si ca schimba doar la limitare , pentru ca altfel nu are cum sa consume atat de mult. Auzi 11,2 %, e deja reactor !
Din experienta mea conteaza foarte mult si benzina.
De exp mie cu Rompetrol Efix 95, mers constant 120 si ac deschis la 1 i mi ia cam 6.1-6.2 cu Petrom 95 in aceleasi conditii cam 6.3-6.5.
In generalconsuma cam 8% in Bucuresti dar nu o folosesc decat la sf saptamanii in rest prefer metroul (consuma mai putin) iar in afara mers constant 120 in afara localitatilor si 70 in localitati ca medie cam 6.3.
Conteaza f mult si conditiile atmosferice, in principal daca bate vantul (nu neaparat din fata chiar si din lateral)
Pe autostrada soarelui intre km 9,10,11,12 sensul spre Constanta la 180 km/h consumul a fost de 16,5%. Cel putin atat indica computerul de bord. In masina au fost 4 persoane.
azi am facut o tura medias-sibiu-pitesti si retur...
la dus, dat talpa, ca am plecat in intarziere, 215 km consum 7,7 la suta mediu, cred ca am bagat a 5-a doar de vreo 2 ori, in rest numai in ture am tinut-o, si depasiri de nici cu audiurile nu se bagau dupa mine , la intors, am avut timp sa ma si uit la CB , asa de batraneste am mers, si cred ca doar de vreo 2 ori am schimbat peste 3500 rpm...resetat CB-ul la plecare din pitesti, 215 km, 14 sau pe-acolo litri consumati, 65 parca media de viteza, si 6,5 consum mediu...
imi pare rau dar mai putin chiar nu pot scoate
si sincer, pentru o asa diferenta de consum...chiar nu ma intereseaza, doar ca nu stau sa adorm la volan, ma mai distrez un pic, savurez motorul cum trage in ture si suspensia chinuita la limita in curbe....nu zic de timpul castigat, pentru ca asta e o tampenie, cat poti sa castigi la asa un drum? poate 10...20 de minute maxim? ulei bun, benzina buna, si talpa tata
mie si mai la o caruta de colegi nu ne-a trecut consumul la 1.6mpi, chiar cu 3 persoane in masina, la 175, de 10.5-11%. cum reusiti unii sa scoateti ori 6%, ori 16%, nu stiu...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
pai eu de instant vorbeam. cu 1.6mpi in tr5 la blana blanilor, mai mult de 11.5 nu lua. se stabiliza pe la 10.5-11. uneori chiar mai putin. probabil in functie de drum...panta, vant, dracu' stie...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
seba acel consum este consumul mediu.eu merg des pe E85.pe acolo de cele mai multe ori consumul asta l-am scos.dar normal ca dc ii dai peste 140 se duce susss consumul.consumul instant mai nou l-au scos.le era frica la romani cand se uitau la bord
Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment