Originally posted by zyppy
View Post
Consum 1.6 mpi 8v
Collapse
X
-
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
-
Originally posted by micutzu666 View Postoff topic:exista cumva si topic pt consum motor 1.2 16 v?eu unul nu am gasithttp://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI
Comment
-
acum am venit din alt drum medias -bucuresti...
de vreo 3 saptamani nu am mai resetat calculatorul deloc, si am mers vreo 20 km lent rau prin medias, in rest 3 drumuri de bucuresti si 2 de sibiu...pe bord e asa :
km totali 2150
litri consumati 156
consum mediu 7.4
viteza medie 80 km/h
is perfect multumit...azi dus intors bucuresti numai ploaie si ceata toata ziua...
si de parca nu era de-ajuns vremea mizerabila, azi dimineata pe la 3 sau 4...era sa nu mai fiu deloc, motiv : un cal pe mijlocu strazii, 90 la ora, ploaie zdravana, tiruri din contrasens de nu am putut da faza lunga in prealabil sa-l vad :|Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
mi-e imposibil sa cred ca poti avea consum sub 6.5 %
eu pe langa loganul pe benzina de 1.6 mai am si unul 1.5Dci si abia la ala vad un consum de 5.2-5.5 % cu aer maxim 6%(si am 60000km).
cel pe benzina de 1.6 am doar3500Km si cel mai ic consum pe care l-am vazut este de 6.9-7% cand am cumparat-o mergand foarte usor cu ea(maxim90-100km/ora)
Comment
-
Pai la 3500 de km la bord tu vrei consum de sub 6% ? Las-o sa-si rodeze motorul, sa se mai lase nitel din stransoare si sa vezi pe la 15.000 Km ca o sa scoti si tu consum de 5.5 la drum intins cu 100/h. Problema este ca un asa consum il poti scoate doar pe autostrada daca mergi cu viteza constanta pana la 100/h. In rest cosumul tine de multi factori, drum, incarcare, vant, viteza, stil, traficul intalnit, etc.
Si daca tot am intervenit pot sa va spun ca am in ultimele 2 luni doar in Bucuresti fara resetat CB-ul 2000 km cu un consum de 9.8% la o viteza de 20.1 km/H.
Problema este ca fac drumuri scurte pe trasee aglomerate, dar sunt multumit de consum. Inainte am avut un Cielo care pe acelasi traseu scotea aproape 15%.Last edited by Revulsin; 21 November 2009, 00:23.
Comment
Comment