Consum 1.6 mpi 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by zyppy View Post
    Salut,
    Nu stiu daca am postat bine(daca nu scuzeee)
    Am un ambition 1,6 8v care sfideaza (de departe ) orice alt consum postat aici 9,2-9,7 mixt 8.2-8,7 in afara la 120 - 130/km ora si pe langa toate astea mai ''trage'' si foaaarte greu .Cazuri similare? Sugestii... Multzumesc anticipat!
    pai tu de cand n-ai resetat computerul de bord? in oras e ok un 9.5-10%. daca nu resetezi computerul de bord si iesi in afara, chiar dupa 100km facuti cu 5%, tot nu va scadea sub 7% daca ai inca 100km facuti in oras cu 9.5%... e normal. reseteaza cb cand iesi din oras si-o sa vezi consumul exterior. schimba filtru de aer, bujii, pune benzina calumea, verifica sa ai rotile umflate, sa nu fie franate si trebuie sa mearga cosmelia calumea. nu are voie la 120 sa ia 8% in extraurban. decat in tr 3 sau tr4
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Sub nicio forma nu se poate aprecia consumul de pe oras cu cel din afara(la distante egale) pt ca cel din oras depinde de mai multi factori: Stil de mers,conditii de trafic,ore de varf....etc

Comment

• exact asta ziceam si eu. valorile alea monumentale ti le arata cand resetezi cb la iesirea din oras? pt ca sunt mult prea mari...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by micutzu666 View Post
          off topic:exista cumva si topic pt consum motor 1.2 16 v?eu unul nu am gasit
          http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

• In afara mediu - 6.1, traseu Sinaia - Brasov - Tg. Mures - Bistrita si retur in oras aproximativ 9.0.

Comment

• acum am venit din alt drum medias -bucuresti...
              de vreo 3 saptamani nu am mai resetat calculatorul deloc, si am mers vreo 20 km lent rau prin medias, in rest 3 drumuri de bucuresti si 2 de sibiu...pe bord e asa :
              km totali 2150
              litri consumati 156
              consum mediu 7.4
              viteza medie 80 km/h

is perfect multumit...azi dus intors bucuresti numai ploaie si ceata toata ziua...
              si de parca nu era de-ajuns vremea mizerabila, azi dimineata pe la 3 sau 4...era sa nu mai fiu deloc, motiv : un cal pe mijlocu strazii, 90 la ora, ploaie zdravana, tiruri din contrasens de nu am putut da faza lunga in prealabil sa-l vad :|
              Life is short...play more!
              http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• eu acum am 8.5 mers numai in oras

Comment

• de la un timp mananca cam mult tractoru
                  ieri aveam 12.8 consum la 100km
                  in aglomeratie cam 12 si scoate....iar cand e mai liber sub 10.5-11 n-o vad
                  are ceva?

Comment

• nu are nimic.
                    are" drumuri scurte" in oras, ca sa zic asa.

Comment

• Eu am scos consum bun Oradea-Constanta , consumul a fost intre 5.7 - 6.1 ,viteza 100-130 km/h

Comment

• cum?! eu am scos pe 400 km maxim 100/h 6,4% (conform CB)
                        sigpic

Comment

• Dar ai motor de 1,4 si merge mai turat fata de 1,6!

Comment

• mi-e imposibil sa cred ca poti avea consum sub 6.5 %
                            eu pe langa loganul pe benzina de 1.6 mai am si unul 1.5Dci si abia la ala vad un consum de 5.2-5.5 % cu aer maxim 6%(si am 60000km).
                            cel pe benzina de 1.6 am doar3500Km si cel mai ic consum pe care l-am vazut este de 6.9-7% cand am cumparat-o mergand foarte usor cu ea(maxim90-100km/ora)

Comment

• Pai la 3500 de km la bord tu vrei consum de sub 6% ? Las-o sa-si rodeze motorul, sa se mai lase nitel din stransoare si sa vezi pe la 15.000 Km ca o sa scoti si tu consum de 5.5 la drum intins cu 100/h. Problema este ca un asa consum il poti scoate doar pe autostrada daca mergi cu viteza constanta pana la 100/h. In rest cosumul tine de multi factori, drum, incarcare, vant, viteza, stil, traficul intalnit, etc.
                              Si daca tot am intervenit pot sa va spun ca am in ultimele 2 luni doar in Bucuresti fara resetat CB-ul 2000 km cu un consum de 9.8% la o viteza de 20.1 km/H.
                              Problema este ca fac drumuri scurte pe trasee aglomerate, dar sunt multumit de consum. Inainte am avut un Cielo care pe acelasi traseu scotea aproape 15%.
                              Last edited by Revulsin; 21 November 2009, 00:23.

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
                                Dar ai motor de 1,4 si merge mai turat fata de 1,6!
                                am zis bine pe topicul asta pt ca m-am deplasat cu 1.6 mpi
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google