Bun consumul, si o sa mai scada dupa rodaj. Oricum consumul asta asa mic se datoreaza faptului ca ai mers cu 120 km/h. Daca mergeai mai mult de 120 sarea consumul mult, ajungea la 7-8.
Consum 1.6 mpi 8v
Collapse
X
-
-
Originally posted by andreiBun consumul, si o sa mai scada dupa rodaj. Oricum consumul asta asa mic se datoreaza faptului ca ai mers cu 120 km/h. Daca mergeai mai mult de 120 sarea consumul mult, ajungea la 7-8.
Eu zic ca e granita perfecta...nici mers prea incet si consuma si putin masina...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
e destul 120km/h, doar ca el a mers constant pe autostrada, daca mergi pe un drum normal, chiar daca mergi si 140km/h unde se poate, scoti o viteza medie de 80-90km/h, si consum undeva la 6,5 pt ca mananca mult in depasiri, mai ales tiruri......si acum sa va spun o surpriza....soramea a scos pe drumul timisoara-herculane un consum de 5,9...asta in conditiile in care a mers max 100km/h
Comment
-
Originally posted by dogy_10[...]doar ca ea a mers constant pe autostrada[...]
Comment
-
Originally posted by dogy_10soramea a scos pe drumul timisoara-herculane un consum de 5,9...asta in conditiile in care a mers max 100km/hPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Braila- Costinesti- Braila 6.5% consum mediu estimat (nu am computer de bord) cu benzina de 95 de la Petrom in urmatoarele conditii:
Viteza maxima de croaziera - 110 km/h
Viteza maxima - 130km/h (in depasiri destul de dese)
Viteza in localitati - 50-70 km/h (cu exceptie in Constanta si in functie de pericol Radar)
30 min de fataiala in constanta cu a 1-a, a 2-a si a 3-a( o gramada de nervi nu alta)
Consumul este estimat dupa metoda de tip plin-plin.
Cred ca am spus tot.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment