If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Acum ne bagam peste cei cu 1.6... ) Eu mi-am luat 1.4 ca atata s-a putut, cred ca s-ar fi putut mai mult in pic..dar at. as fi vrut si altceva in plus...
O singura chestie mi se pare cam aiurea 1.6 si 8V la 1.4 mai merge dar 1.6 chiar mi se pare depasit la treaba asta. Numai sa nu ma bateti )
nush ce consum scoatetzi voi ... dar eu cu rompetrol efix in afara , ruta constanta - bucuresti ca asta o fac des am scos consum mediu de 5.2 %, k la un moment dat imi arata pe autostrada la 130km/h consum de 3.5 % e altceva si in orash depinde cum merg .... daca merg normal batraneste imi consuma cam 7-8 % si daca ii dau talpa creste pana la 9.5 -10 %
saptamana asta am mers pe benzina si am avut consum de 10.3 in oras, in timisoara.....dar a fost un trafic infernal....si i-am si dat talpa....ca la un momnetdat imi mirosea ambreajul...
bai eu as cam confirma ce zice hellman m-am plimbat destul cu masina si am mers si la modu economic si la modu forja sa fugim de garda... asa ca cine stie motoru lui o fi mai economic...
bai eu as cam confirma ce zice hellman m-am plimbat destul cu masina si am mers si la modu economic si la modu forja sa fugim de garda... asa ca cine stie motoru lui o fi mai economic...
probabil ...
I have no special talent. I am only passionately curious.
vrei sa iti arat k merg talpa si schimb doar la 5000 si nu imi consuma mai mult de 10 % ???
n-apuci sa mergi decat cu a 1-a si-a 2-a in oras, ca sa tii motorul in 5000...sau aveti voi in constanta bulevarde de cativa km libere, fara semafoare? si cu 1 2-a, hai si-a treia, la 4000 rpm, consuma 10 litri peste aia 10 dati de producator in cartea tehnica. eu am urcat transfagarasnu cu a 2-a si a 3-a la depasiri, pana la 5000 rpm si avea consum instant de 19%. mediu am scos 8,5 si asta ca n-am fost in stare s-o tin la 4500 constant (ma durea sufletul cum gafaia motorul). poate tu ai logan de 1.2 mpi, ca skoda in 3 cilindrii si atunci poate nu consuma decat 10% daca mergi in primele 3 viteze la 5000 de ture....
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
nush ce consum scoatetzi voi ... dar eu cu rompetrol efix in afara , ruta constanta - bucuresti ca asta o fac des am scos consum mediu de 5.2 %, k la un moment dat imi arata pe autostrada la 130km/h consum de 3.5 % e altceva si in orash depinde cum merg .... daca merg normal batraneste imi consuma cam 7-8 % si daca ii dau talpa creste pana la 9.5 -10 %
n-apuci sa mergi decat cu a 1-a si-a 2-a in oras, ca sa tii motorul in 5000...sau aveti voi in constanta bulevarde de cativa km libere, fara semafoare? si cu 1 2-a, hai si-a treia, la 4000 rpm, consuma 10 litri peste aia 10 dati de producator in cartea tehnica. eu am urcat transfagarasnu cu a 2-a si a 3-a la depasiri, pana la 5000 rpm si avea consum instant de 19%. mediu am scos 8,5 si asta ca n-am fost in stare s-o tin la 4500 constant (ma durea sufletul cum gafaia motorul). poate tu ai logan de 1.2 mpi, ca skoda in 3 cilindrii si atunci poate nu consuma decat 10% daca mergi in primele 3 viteze la 5000 de ture....
noapte e mai liber in oras, dar si ziua potzi sa schimbi pana in a 4'a la 5000, si sa ai ceva viteza dar pe riscul tau
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment