Viteza Maxima Logan 1.6 Mpi 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca vrei sa accelerezi in tr5 de la 2000rpm, fii sigur ca-i trebuie cativa kilometrii ca sa prinda 180-190. la 80 dai tr3 la 110 dai tr4 la 140 dai tr5 sa vezi cum merge. daca nici asa nu tine figura, verifica sa nu ai cablul de acceleratie slabit sau sa traga aer fals, fise, bujii, etc. trebuie sa ia macar 175 pe ceas fara prea mari eforturi.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• i am dat 165 si mai avea pedala lejer...dar ce sa i mai dai frate, asta nu e masina in care sa ai siguranta la asemenea viteze...140 maxim 150 mi se pare ok pt logan

Comment

• e putin cam instabila la viteza mare. la 200km/h skoda e plantata pe sosea. loganul la 180km/h pe ceas se simte ca are directia mai usoara. la vant lateral, comparativ cu skoda, are nevoie de mai multe corectii din volan.
        vitezele de mai sus le-am obtinut pe un drum relativ necirculat, in ambele sensuri, sa exclud vantul.
        eu mi-s multumit de 1.6 8v si oricum, de obicei merg in limita legala.
        internal combustionizer

Comment

• si mai aveam pedala....
          Attached Files

Comment

• La 1.6 fara aer te cred, oricum duce mai bine de-atat.
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• doar atat am vrut sa spun...mai mult e de prisos

o sa incerc si pe autostrada ca pe DN sunt prea multe curbe si nu m-am riscat cu "jeep-ul"meu sa negociez vreuna
              Last edited by basalte; 29 May 2011, 13:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• se poate duce in 180-185/h. 170/h a prins 1.4 mp3 meu
                sigpic

Comment

• Originally posted by casper20 View Post
                  Anul trecut in octombrie pe A2 am mers cu 190km/h singur in masina si vreo 20kg bagaj.
                  Mentionez ca era 190 pe ceas ca nu am avut tupeu sa iau mana jos sa ma uit la GPS.
                  PS. consumul instant dupa vreo 2 minute de mers constant sa stabilizat la 26l/100km.
                  e imposibil consumul alamaxim 15 trebui sa ai in blana maxima pe tr 5! eu am mers 60 de km doar blana 180-190 si aveam 15,...?deci nu are cum sa iti arate 26!
                  1,6 8v trebuie sa mearga 185 pe ceas cu masina goala...daca e si soft, mai urca 2 km
                  http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• 19% consumul instant pe cb, la mine, la 5500 rpm fix.
                    internal combustionizer

Comment

• Originally posted by FloNZN View Post
                      e imposibil consumul alamaxim 15 trebui sa ai in blana maxima pe tr 5! eu am mers 60 de km doar blana 180-190 si aveam 15,...?deci nu are cum sa iti arate 26!
                      1,6 8v trebuie sa mearga 185 pe ceas cu masina goala...daca e si soft, mai urca 2 km
                      Imi pare rau ca nu am putut face o poza cu CI sa vedeti dar nu am avut tupeu sa iau mana dreapta de pe volan.
                      Oricum aici in topic parerile sunt impartite, nu am de ce sa vb. aiuria.

Comment

• logan 1,6mp 8v remapat 185 km si zic ca ducea 200 da nu am avut unde sai mai dau

Comment

• Daca nu se termina tarlaua, absolut luai 210/h si poate ar mai merge ca turometrul mai are unde sa se duca.

Comment

• Asta cu "terminatul tarlalei" a cam devenit problema tehnica la Logan, poate suna cineva la Vocea Clientului si-i anunta.

Comment

• am zis doar nu sunt sigur ca mai ducea da pe la 180 se cam taraia iar pe drumul ianca inspre braila aprope ca sari de pe sosea la viteza aia

Comment

• 165 am prins pe o portiune de ~ 8-9 km de drum drept dupa care urma o curba destul de stransa si nu am mai avut unde sa ai dau talpa ...da de mers... merge
                                deviza Logan Club - Aici toti suntem prieteni !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google