Viteza Maxima Logan 1.6 Mpi 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stai bre linistit, nu'i cazul!
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
      Niki....voila!!http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=167

"bestia albastra"....am si martori
      deci este posibil
      Cu 205/45/R16... sau aveai tablele?

Calculati diferenta de diametru fata de 185/65/R15.. roti mai mici decat cele de fabrica.
      Last edited by aleXpeed; 25 August 2011, 08:08. Reason: punct la sfarsit.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• cu table ma,a mea e bestie)))
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by casper20 View Post
          Imi pare rau ca nu am putut face o poza cu CI sa vedeti dar nu am avut tupeu sa iau mana dreapta de pe volan.
          Oricum aici in topic parerile sunt impartite, nu am de ce sa vb. aiuria.
          eu nu pot conduce cu dreapta si nu sunt stangaci.mana stanga pe volan si dreapta pe schimbator sau eventual pe frana de mana in modul relax.cu amandoua pe volan nici nu mai vb...e un chin

Comment

• Totul este posibil, doar sa ai aparatul pregatit sa faci poze.
            Daca la 1.4 mi-a aratat 180 pe ceas, nu vad de ce la 1.6 nu poate duce spre 200.
            Toata treaba e sa fii pregatit cu aparatul foto.

Eu n-am fost pregatit.

Interesant e sa vezi video ca 1.6 mpi poate sustine aproape 200/h constant pe autostrada.
            Adica aberatii

Comment

• nu sunt aberatii...cauta pe youtube video-ul ala cu loganul pe autostrada in germania si la care un moment dat soferul zice"a luat tot bordul frate"adica a trecut de 200...astea-s aberatii?????????????? recunosc ca era in 16 v dar asta nu schimba mult problema
              Last edited by Seba; 2 September 2011, 01:34.

Comment

• Schimba problema cu vreo 15 cp (cai puterereali dati de fabrica, plus cuplu mai bun).
                Daca pt tine nu e mult, inseamna ca visezi si acum la Zana Maseluta.

PS: defapt real sunt vreo 17-18 cp diferenta....dar daca tu tot visezi, chiar nu conteaza...

Comment

• nu mai exagerati baieti ! 1,4 mai mult de 150 nu duce, 1,6 duce pana la 175 maxim, asta e adevarul !!!

Comment

• Aia 13 cp nu dau in plus 25 km/h.

Comment

• Ia zi tu Octavian pe cinstite cam ce viteze maxime prind cele 2 motorizari, 1.6 respectiv 1.4 MPI? Ai tu un dinte contra celor 13 cai (cat ti-a dat din radical) in plus detinuti de 1.6... dar remaparea cati cai da in plus si ce plus la viteza maxima?

Comment

• Originally posted by basalte View Post
                        nu sunt aberatii...cauta pe youtube video-ul ala cu loganul pe autostrada in germania si la care un moment dat soferul zice"a luat tot bordul frate"adica a trecut de 200...astea-s aberatii?????????????? recunosc ca era in 16 v dar asta nu schimba mult problema
                        Valvele alea schimba chiar foarte mult problema, sunt 18CP CP diferenta fata de 1.6 8V E3/E4 si 20CP diferenta fata de E5. Daca pentru tine nu e mult la un motor de <90 CP...sa nu mai vorbim de curba de cuplu/putere.

Cat despre 1.4, cum sa nu se duca mai mult de 150 cand el are 163 in carte la care se adauga si eroarea de la kilometraj ? Sa aiba top speed cu 13 mai putin decat e in talon in timp ce 1.6 nu are problema asta ? Mai sa fie . Octavian are perfecta dreptate, aia 13 CP nu iti dau 25 km/h in plus, iti dau 12 mai exact.
                        '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Aveti vreo metoda de calcul?

Comment

• Metoda de calcul pentru ce ? Cat castiga la top speed 1.6 8V fata de 1.4 ? Nu e nevoie, au calculat aia de la Dacia si de la 162-163 la 175 sunt 12-13 km/h in plus care ii castiga cu aia 13 CP.

Comment

• Si aia cu 1.4 care ating 180km/h... sunt masini refuzate la export?

Comment

• Nu, este 165 maxim + eroarea la kilometraj, valabil cam la toate. Viteza maxima din talon cu mai mult de 2-3 km/h nu o depasesti decat daca e taifun si sufla din spate sau esti pe coborare. Restul e eroare.

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google