Viteza Maxima Logan 1.6 Mpi 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• chiar nu ma intereseaza daca crede cineva ca am ajuns cu ea la 170 pe gpl.care e curios sa afle o duce la un test dyno si a terminat.pana la urma eu ma iau dupa vitezometrul din bord,nu dupa altceva.

Comment

• Sau probeaza cu radarul politiei. Mai real de atat nu poate fi.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• e o idee si asta.nu m-am gandit.

Comment

• 179 pe gps, pe bord a indicat 191-192

Comment

• Originally posted by Niki View Post
            10% ??? Mai calculeaza odata, ca mie nu prea imi da la fel... in plus, cum poti sa calculezi tu ce eroare ai la o anumita viteza, cand se stie clar ca nu e o constanta?
            Avea putin peste 185 kph pe ceas ;)

Originally posted by tzava View Post
            179 pe gps, pe bord a indicat 191-192
            Exact,exact,asa si mie cand am mers pe benzina
            Last edited by fanrenault; 21 May 2012, 22:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• 170 Km/h cu anvelope de iarna benzina 99+.

Comment

• 185 Km/h pe ceasul de bord.
                sigpic

Comment

• 180 benzina 95 2 persoane de la iesirea din Comarnic catre PLoiesti in ajunul craciunului acum 2 ani, vreme buna fara vant si destul de rece pe la 8 dimineata. Rezultat. Am lasat permisul in pastrare la politie si aia au ramas prosti uitandu-se pe camera care indica 180 in cap, deci real. Am cerut o copie ca stiam ca nu o sa creada nimeni dar baietii nu vrut ca cica numai prin ordin judecatoresc se poate. Consumul este pe masura la viteza asta deoarece mi-am continuat drumul cu aceeasi viteza ca nu mai aveau ce sa-mi ia. Consum cam 13-14 la sutica.

Comment

• 170kmh pe medgidia-constanta vara trecuta 4 pers + full portbagaju , l-am intrebat pe tata dc nu i-a mai dat da a zis ca e f instabila la vit aia

Comment

• Nu stiu cat de instabila este la viteze mari, mai mult de 160 nu i-am dat, dar in comparatie cu un audi a4 din 2000, se simte diferenta. Eu unul sunt multumit cu ce poate loganelul meu tinand cont ca merg foarte putin cu ea extraurban.

Comment

• 165 pe drum drept si 175 la vale. 400 in cadere libera. )

Comment

• 195 km/h pe ceas bord o singura persoana + foarte multi nervi ai soferului respectiv eu )

Cred ca am mai castigat 15 cp din cauza nervilor) [Jokee] Sa nu va inchipuiti ca am apasat acceleratia si dintr-o data 195 a durat ceva) plus cred ca era si umpic vale si posibil sa bata vantul din spate , dar asa arata asa zic nu am motive sa mint ) asa pot sa sa zic si ca imi arata 300 ca s.a mai invartit acul odata )))
                          Last edited by RsA; 27 March 2013, 09:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Stock 195kmh ? Dar ce ma e avion ? Cum sa depasesti cu 20 la ora viteza maxima data de producator ? Cred ca 180-185 e destul , sau poate cine stie cum sa prinda 190 dar nu cred fiindca puterea maxima e la 5500rpm si 33,94kmh x 5500rpm =185 la ora , valoare care nu poate fi depasita .

Comment

• Asa arata asa zic si mi se pare ca scrie ca viteza maxima constructiva era parca 175 km/h.
                              Nu am de ce sa mint ca nu impresionez pe nimeni.

Comment

• Am mers cu 1.6 ~170 km/h. In aceeasi zi am luat si 1.4 meu ( remapat DimSport ) si tot 170...cu greu. Daca o mai tineam putin mai crestea cu 5/6 km dar nu mai aveam sosea.
                                My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google