chiar nu ma intereseaza daca crede cineva ca am ajuns cu ea la 170 pe gpl.care e curios sa afle o duce la un test dyno si a terminat.pana la urma eu ma iau dupa vitezometrul din bord,nu dupa altceva.
Viteza Maxima Logan 1.6 Mpi 8v
Collapse
X
-
Sau probeaza cu radarul politiei. Mai real de atat nu poate fi.
Comment
-
Originally posted by Niki View Post10% ??? Mai calculeaza odata, ca mie nu prea imi da la fel... in plus, cum poti sa calculezi tu ce eroare ai la o anumita viteza, cand se stie clar ca nu e o constanta?
Originally posted by tzava View Post179 pe gps, pe bord a indicat 191-192
Comment
-
180 benzina 95 2 persoane de la iesirea din Comarnic catre PLoiesti in ajunul craciunului acum 2 ani, vreme buna fara vant si destul de rece pe la 8 dimineata. Rezultat. Am lasat permisul in pastrare la politie si aia au ramas prosti uitandu-se pe camera care indica 180 in cap, deci real. Am cerut o copie ca stiam ca nu o sa creada nimeni dar baietii nu vrut ca cica numai prin ordin judecatoresc se poate. Consumul este pe masura la viteza asta deoarece mi-am continuat drumul cu aceeasi viteza ca nu mai aveau ce sa-mi ia. Consum cam 13-14 la sutica.
Comment
-
195 km/h pe ceas bord o singura persoana + foarte multi nervi ai soferului respectiv eu )
Cred ca am mai castigat 15 cp din cauza nervilor) [Jokee] Sa nu va inchipuiti ca am apasat acceleratia si dintr-o data 195 a durat ceva) plus cred ca era si umpic vale si posibil sa bata vantul din spate , dar asa arata asa zic nu am motive sa mint ) asa pot sa sa zic si ca imi arata 300 ca s.a mai invartit acul odata )))
Comment
-
Stock 195kmh ? Dar ce ma e avion ? Cum sa depasesti cu 20 la ora viteza maxima data de producator ? Cred ca 180-185 e destul , sau poate cine stie cum sa prinda 190 dar nu cred fiindca puterea maxima e la 5500rpm si 33,94kmh x 5500rpm =185 la ora , valoare care nu poate fi depasita .
Comment
Comment