Originally posted by CataFOF
View Post
Viteza Maxima Logan 1.6 Mpi 8v
Collapse
X
-
-
Originally posted by emanu900 View PostOricum ar fi, unii nu-s intregi la cap, fara suparare!
si ca o precizare..ma dau ca ma bazez cat de cat pe masina , nu merg ca alti cu suspensii stock , gume stock , netrecuti rin service macar la o constatarea a directie etc.
si titlul este "viteza mxima 1.6" , eu v`am spus viteza maxima..data viitoare o sa filmez , la cati dintre 1.6 8valvelisti a ajuns acul acolo ?
ca si pe celalant thread...va astept la cluj pe contestatari.
Comment
-
Cina am cumparat Loganul, am intins-o direct pe autostrada A1, mai mult de 175 nu a luat,mai ales ca erau primi Km. Acum la 30 000 de Km cred ca poate sa mai urce 5-10 in plus, inca nu am incercat. Cu prima ocazie o sa fac o proba si o sa va postez filmul.
Comment
-
Cu cauciuce de 195/50/15 la 203 pe ceas NU are cum sa aibe la 190/h (la 4,5 cm mai mici in diametru, fara calcul, poti sa iei ''lejer'' o abatere de vreo 25-30 km la viteza max).
Ar fi avut atata (~190) daca avea gume stock.
Dar asta e basm la 1.6 mpi.
16V poa' sa duca atata.
PS: cel mai cinstit ar fi sa aveti si un GPS la vitezele aste, s-ar putea sa ramaneti dezamagiti...
Comment
-
Ia uite aici Tavi: http://www.1000rims.com/rt_specs.jsp
Imi arata o eroare de 7.2%. Daca aceasta valoare a erorii se mentine constanta la 203 km/h atunci a avut undeva la 188 km/h9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment