Viteza Maxima Logan 1.6 Mpi 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Viteza maxima, pana o bagi intr-un gard sau in vreun sant...si atunci nu o sa iti mai trebuiasca viteza daca scapi cu viata.
    Masina stock....5 pers...175km/h...mai aveam pedala, dar nu aveam destul drum.
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Pe A2 cu 3 insi in masina cand avea 1200 km la bord, viteza maxima atinsa 190 km/h. De atunci am mai incercat dar mai mult de 180 nu vrea nici de frica...si 180 cred ca unde e mai in panta sau cu vant din spate sau deloc...masina e stock si viteza e cea indicata de bord
      Last edited by massimiliano; 2 January 2010, 06:25.

Comment

• re

am atasat o poza cu viteza maxima cand aveam doar, evacuare, admisie si masina mai coborata, FARA SOFT SAU COMPRESOR, cu inca o persoana si bagaje noaptea am reusit sa trec si de 200 dar cu greu
        Attached Files
        Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Sa nu-mi spui ca aveai 195/50/R15. Sau aveai talonul original?
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by vgroza View Post
            am atasat o poza cu viteza maxima cand aveam doar, evacuare, admisie si masina mai coborata, FARA SOFT SAU COMPRESOR, cu inca o persoana si bagaje noaptea am reusit sa trec si de 200 dar cu greu
            Pe ce bucata de drum ai scos viteza asta?

Comment

• 1.6 16v ....200 pe ceas!

Comment

• aici se discuta de 1.6mpi. 16v are topic separat. dar nu te bucura prea tare, exista 1.4 care au mers cu 2 foi
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• eu am mers cu 195 pe autostrada in grecia...1.6 laureate

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

• Originally posted by vgroza View Post
                    si maimuta clocea oua
                    sa te credem..ai uitat sa mai mentionezi ca a depasit si bordul ..consum de 6.6 si mai aveai si turatia aia
                    sa fim seriosi
                    cu compresor depasesti ferrari si iti consuma 2%

Originally posted by Seba View Post
                    aici se discuta de 1.6mpi. 16v are topic separat. dar nu te bucura prea tare, exista 1.4 care au mers cu 2 foi
                    seba uneori te minuneaza forumul fiecare isi lauda masina dar nici chiar asa
                    sa mai asteptam putin si sa vezi si 1.2 16v la 200+
                    Last edited by speed_shock; 17 February 2010, 15:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• LE: oups, n-am vazut turometrul din poza.

ala-i 1.6 16v. tocmai ce i-o fi resetat CB-u s-o mers de s-o saturat cu 90km/h sa faca medie mica.
                      Last edited by bro; 17 February 2010, 15:51.

Comment

• Veneam de la Focsani la Buzau si m-am luat cu un prieten cu un Mercedes .. m-am dus pana la 192 km/h .. dar a durat ceva .. iar la 180 ma duc fara probleme .. acum depinde si cum ti-ai invatat masina .. si in ce turatii esti dispus sa mergi ..

Comment

• 182 km/h pe A1 5 persoana , portbagaj plin AC oprit

Comment

• 190-195 km/h intre branesti si ploiesti - pe bucata aia de drum dreapta - e60 sau e61 - cum ii zice - si cu un 16v (dada' de pe forum) in spate - dar nu a fost top speed deoarece am mers pe etape - ca sa prindem anumite persoane din urma... adica mers 190 - apoi 140-150 - apoi iar 190 samd...
                            viteza- singur in masina - dar cu portbagajul plin de scule - si boxe(1 subwoofer si 1 set de microlab-uri - de ocupau tot portbagajul) - si bancheta spate iarasi plina cu prostii.

P.S.: cu soft-ul vechi(aftermarket nu de fabrica) a4-a pana la 160-165 si a 5-a tot acolo murea -deci depinde mult si de soft-urile
                            tuturor.
                            Last edited by Canto; 2 March 2010, 18:31.
                            B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• 192 km venind de la Focsani la Buzau ..

Comment

• Stai, te uiti si te minunezi! Cred ca eu sunt cel mai prost sofer de LOGAN. Totusi, ma laud si eu:
                                DN 2 (E 85 - Adjud-Bacau) - 160 km/h, dar stabilitatea era cea a unei barci pneumatice pe furtuna gradul 2, pe mare. O pala de vant lateral sau o mica groapa te arunca intr-o parte sau alta, de mama focului.
                                Unde se dau lectii de pilotaj? sau discutia asta e pe alt topic!
                                Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google