If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Viteza maxima, pana o bagi intr-un gard sau in vreun sant...si atunci nu o sa iti mai trebuiasca viteza daca scapi cu viata.
Masina stock....5 pers...175km/h...mai aveam pedala, dar nu aveam destul drum.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Pe A2 cu 3 insi in masina cand avea 1200 km la bord, viteza maxima atinsa 190 km/h. De atunci am mai incercat dar mai mult de 180 nu vrea nici de frica...si 180 cred ca unde e mai in panta sau cu vant din spate sau deloc...masina e stock si viteza e cea indicata de bord
Last edited by massimiliano; 2 January 2010, 06:25.
am atasat o poza cu viteza maxima cand aveam doar, evacuare, admisie si masina mai coborata, FARA SOFT SAU COMPRESOR, cu inca o persoana si bagaje noaptea am reusit sa trec si de 200 dar cu greu
am atasat o poza cu viteza maxima cand aveam doar, evacuare, admisie si masina mai coborata, FARA SOFT SAU COMPRESOR, cu inca o persoana si bagaje noaptea am reusit sa trec si de 200 dar cu greu
si maimuta clocea oua
sa te credem..ai uitat sa mai mentionezi ca a depasit si bordul ..consum de 6.6 si mai aveai si turatia aia
sa fim seriosi
cu compresor depasesti ferrari si iti consuma 2%
Veneam de la Focsani la Buzau si m-am luat cu un prieten cu un Mercedes .. m-am dus pana la 192 km/h .. dar a durat ceva .. iar la 180 ma duc fara probleme .. acum depinde si cum ti-ai invatat masina .. si in ce turatii esti dispus sa mergi ..
190-195 km/h intre branesti si ploiesti - pe bucata aia de drum dreapta - e60 sau e61 - cum ii zice - si cu un 16v (dada' de pe forum) in spate - dar nu a fost top speed deoarece am mers pe etape - ca sa prindem anumite persoane din urma... adica mers 190 - apoi 140-150 - apoi iar 190 samd...
viteza- singur in masina - dar cu portbagajul plin de scule - si boxe(1 subwoofer si 1 set de microlab-uri - de ocupau tot portbagajul) - si bancheta spate iarasi plina cu prostii.
P.S.: cu soft-ul vechi(aftermarket nu de fabrica) a4-a pana la 160-165 si a 5-a tot acolo murea -deci depinde mult si de soft-urile
tuturor.
Stai, te uiti si te minunezi! Cred ca eu sunt cel mai prost sofer de LOGAN. Totusi, ma laud si eu:
DN 2 (E 85 - Adjud-Bacau) - 160 km/h, dar stabilitatea era cea a unei barci pneumatice pe furtuna gradul 2, pe mare. O pala de vant lateral sau o mica groapa te arunca intr-o parte sau alta, de mama focului.
Unde se dau lectii de pilotaj? sau discutia asta e pe alt topic!
Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment