Viteza Maxima Logan 1.6 Mpi 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 185 , consum 9 cand era mai noua

Comment

• Ete viteza maxima..test dat pe autostrada A1.

Consum 3 la suta
      Attached Files
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• viteza maxima cu un logan 1.6 8v, iarna,buzau-sahateni,142KM/H, 3 persoane in masina, AC on,consum de 12.5 la suta.... nu prea ma dau la ea.. am dat odata in ea,in prima treapta pana la 5000 de ture..

Comment

• Deaia nu iau cu AC 1) sunt alergic 2)consuma masina 3) trebuie sa investesti in revizii si la ac 4)devine putoare 5) 6) 7) .....

165 asa,cu a 5-a pe gaz de la 100 km/h,nespus de lejer Cand era noua nu ajungea asa de usor la viteza mare Motorul e matur
          Last edited by fanrenault; 28 February 2011, 15:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Acri strugurii. Am prins 170 cu AC cuplat asta vara dar nu eram interesat daca se poate si mai mult.
            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• AC-ul se simte mai mult in reprize nu la VMax
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Compresorul inghite cam 4 kW din cate tin eu minte. Afectarea reprizelor cu pedala la podea este nesemificativa, lucru demonstrat destul de clar anul trecut prin vara de mine si aleXpeed, cand am filmat niste reprize cu AC_ul cuplat. Se deculpeaza in momentul in care pui pedala la podea, nu ? Reprizele au iesit idem fara AC.
                sigpic

Comment

• Da, se decupleaza in anumite situatii DAR daca acele situatii nu sunt intrunite se simte prezenta AC-ului...chiar daca nu se simte in latenta masinii, se simte prin dezactivarea lui (masina mai fasneata)

PS: AC-ul il simti si la peste 400 de cai. Lucru testat de mine.

Comment

• Reprize se numesc acceleratiile intre viteza X si viteza Y, in treapta Z, cu pedala de acceleratie deschisa COMPLET. AC-ul se decupleaza in aceste conditii. Nimeni nu masoara reprizele facute in sarcina partiala pentru ca nu are sens.
                    La 190 in bord pe 40 de grade afara in masina se facuse sesizabil mai cald pentru ca era decuplat dupa ce-am pus pedala la podea, 40 kmh mai devreme. Accelerat progresiv nu se decupleaza.
                    La Matiz de exemplu, butonul de AC are functie dubla: face racoare la interior si dupa caz poate fi folosit ca frana de urgenta
                    Evident, depinde si de puterea compresorului cat de mult il simti.

Oricum, subiectul Vmax este unul cu foarte multe variabile.
                    sigpic

Comment

• ...si vin 70% dintre useri si spun ca le trage masina mai prost de la AC (unora le e frica s-o tureze mai mult de 3500). Ii trimitem la tabla?

Comment

• Ar trebui sa organizam diverse cursuri pe teme mecanice. Din pacate stiu cate dCi-uri ajung in service cu rateu de detonatie cilindrul 1, injectorul cimentat practic in depuneri formate de la condusul subturat crunt. Am un amic inspector de ITP si s-a intamplat sa fiu acolo cand a venit o donsoara cu un dCi care fumega, masina fiind la primul ITP. Cauza ? Tati o invatase sa nu tureze peste 2000 rpm, 2500 maxim in depasire !
                        sigpic

Comment

• Originally posted by matheo66c View Post
                          Ete viteza maxima..test dat pe autostrada A1.

Consum 3 la suta
                          Trebe conditii bune sa iei atata pe bord.
                          Dar daca la al meu am vazut 178-180 pe bord...o fi posibil ))

Comment

• Nu trebuie uitata garda la sol mai mica, care reduce Cx-ul.
                            sigpic

Comment

• Reduce suprafata frontala, CX-ul tot ala, ca tine de forma.
                              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Originally posted by Octavian___32 View Post
                                Trebe conditii bune sa iei atata pe bord.
                                Dar daca la al meu am vazut 178-180 pe bord...o fi posibil ))
                                Eram putin in urcare,este o portiune in rampa chiar la km 20 pe A2.Acolo am facut poza,dar daca mai insistam cred ca sarea de 200.

P.S. eram 3 in masina.
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google