daca vrei sa accelerezi in tr5 de la 2000rpm, fii sigur ca-i trebuie cativa kilometrii ca sa prinda 180-190. la 80 dai tr3 la 110 dai tr4 la 140 dai tr5 sa vezi cum merge. daca nici asa nu tine figura, verifica sa nu ai cablul de acceleratie slabit sau sa traga aer fals, fise, bujii, etc. trebuie sa ia macar 175 pe ceas fara prea mari eforturi.
Viteza Maxima Logan 1.6 Mpi 8v
Collapse
X
-
e putin cam instabila la viteza mare. la 200km/h skoda e plantata pe sosea. loganul la 180km/h pe ceas se simte ca are directia mai usoara. la vant lateral, comparativ cu skoda, are nevoie de mai multe corectii din volan.
vitezele de mai sus le-am obtinut pe un drum relativ necirculat, in ambele sensuri, sa exclud vantul.
eu mi-s multumit de 1.6 8v si oricum, de obicei merg in limita legala.internal combustionizer
Comment
-
-
La 1.6 fara aer te cred, oricum duce mai bine de-atat.
Comment
-
Originally posted by casper20 View PostAnul trecut in octombrie pe A2 am mers cu 190km/h singur in masina si vreo 20kg bagaj.
Mentionez ca era 190 pe ceas ca nu am avut tupeu sa iau mana jos sa ma uit la GPS.
PS. consumul instant dupa vreo 2 minute de mers constant sa stabilizat la 26l/100km.
1,6 8v trebuie sa mearga 185 pe ceas cu masina goala...daca e si soft, mai urca 2 kmhttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by FloNZN View Poste imposibil consumul alamaxim 15 trebui sa ai in blana maxima pe tr 5! eu am mers 60 de km doar blana 180-190 si aveam 15,...?deci nu are cum sa iti arate 26!
1,6 8v trebuie sa mearga 185 pe ceas cu masina goala...daca e si soft, mai urca 2 km
Oricum aici in topic parerile sunt impartite, nu am de ce sa vb. aiuria.
Comment
Comment