Viteza Maxima Logan 1.6 Mpi 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cam "contraperformanta", ca si 1.4 ia 165 in mai putin de 8km, cu start de pe loc. acum daca n-ai facut un scop din a vedea cat merge maxim, 165 ala e chiar sub ce poate masina. in mod normal, 200 e prea mult, asta ca sa-i raspund si colegului care a prins 180, ca mergea un 185-190 si cam gata.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Eu am ramas uimit in trepata 3 a zburat pana la 140 Km/h aveam 5000 rpm atunci am dat am dat a 4-a. La 160 km/h mai aveam talpa dar nu mai aveam drum. Oricum cred ca conteaza si nivelul de echipare eu am preferance si e ceva mai usoara sun curios cum s-ar comporta motorul asta pe ambiance.

Comment

• Este remapata? Altfel nu vad cum ajungi cu MPI la 140 km/h in a 3-a. Ai avea 7000 rpm. in a 3-a la 140.
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• eu am atins top speed-ul sambata seara la intoarcere de la mioveni, 183km/h pe benzina ... cand m-am dus in spre miovenii nu vroia deloc sa sara de 170 pe benzina
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Originally posted by Hemstockk View Post
            Eu am ramas uimit in trepata 3 a zburat pana la 140 Km/h aveam 5000 rpm atunci am dat am dat a 4-a. La 160 km/h mai aveam talpa dar nu mai aveam drum. Oricum cred ca conteaza si nivelul de echipare eu am preferance si e ceva mai usoara sun curios cum s-ar comporta motorul asta pe ambiance.
            cred ca vorbesti cam prostioare...
            din ce zici tu,la 140 in a3a aveai 5000rpm....???degeaba mai ai talpa,cand ai 175 si ea nu se mai clinteste...
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• treapta 3a are 140 la 7000 rpm restu e povesti de adormit copii
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• aia ziceam si eu,dar ha...el e in nfs

Comment

• probabil ne-ar fi spus ca dupa 200km/h baga treapta a 6-a
                  internal combustionizer

Comment

• Originally posted by Dany_DNY View Post
                    eu am atins top speed-ul sambata seara la intoarcere de la mioveni, 183km/h pe benzina ... cand m-am dus in spre miovenii nu vroia deloc sa sara de 170 pe benzina
                    Vant, temperatura aerului, inclinatia drumului...influenteaza mult viteza maxima.

Comment

• Cu Loganul am mers maxim cu 170 km/h, foarte putin peste, indicat de ceasuri.

Consumul instant maxim afisat a fost 29.9 l/100 km, in treapta a 2-a (sau a 3-a) la 5500 rpm.
                      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Originally posted by FloNZN View Post
                        aia ziceam si eu,dar ha...el e in nfs
                        Nu ma lua peste picior ca nu impresionezi e valabil si pentru restu aici e vina mea ca nu am citit si ce-am scris eram in a-4-a cand am accelerat pana la 140.
                        Ce sa ii faci forum de romani hai se ne amuzam.

Comment

• Originally posted by Hemstockk View Post
                          Eu am ramas uimit in trepata 3 a zburat pana la 140 Km/h aveam 5000 rpm atunci am dat am dat a 4-a. La 160 km/h mai aveam talpa dar nu mai aveam drum. Oricum cred ca conteaza si nivelul de echipare eu am preferance si e ceva mai usoara sun curios cum s-ar comporta motorul asta pe ambiance.
                          Originally posted by Hemstockk View Post
                          Nu ma lua peste picior ca nu impresionezi e valabil si pentru restu aici e vina mea ca nu am citit si ce-am scris eram in a-4-a cand am accelerat pana la 140.
                          Ce sa ii faci forum de romani hai se ne amuzam.
                          nu te ia nimeni peste picior si nu vreau nici intr-un fel sa impresionez! Prima data citeste inainte sa postezi si nu te mai agita ca faci riduri

Comment

• 140 km la ora pe targoviste bucuresti la iesirea din ilfovani,mai mult imi este frica sa i dau este facuta in romania si nu stii ce surprize te astepta dupa 140 incolo !deci eu sunt cu mersul batranesc mai incet si sigur !
                            SRF TARGOVISTE

Comment

• I-am dat 165 pe ceas,nu are nici pe dracu .De preferat e sa ai un eleron pus daca ai garda de sol asa .: )

Comment

• da.... iti trebuie un eleron sa iti apese masina pe asfalt .... conteaza mult ..... eventual si unul sus pe luneta .... cu ala esti "jmecher" cu de de "jm"
                                Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google