Viteza Maxima Logan 1.6 Mpi 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Seba View Post
    de ce vi se pare deplasat 140km/h cu tr3? poate omul are chiptuning si scoasa limitarea, sau pusa la 7000rpm. de voie, motorul stock ia 125 in tr3, deci 1000rpm in plus ar insemna chiar 145-150 pe bord.
    Si cand o dai pe a5a este ca ai 210 pe ceas? ) .... tare asta cu a3a la 150
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• pacat ca nu mai am 1.6-le cu limitare la 7000, ca-ti aratam 140 in a 3-a, de voie. si nu, nu dadeam a 5-a la 210, ca se termina a 4-a la 185 si oricum mai mult de atat nu mergea, indiferent de treapta de viteza. na, acuma chiar ai motiv sa razi
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• la 1.6 eu i-am dat 180 km\h portiune de 12 km fara sonda landa .si inca mai era peda dar e de ajuns si cu sonda landa 170-175 km\h pe A2

1-40km\h a 2-85km\h a 3-a 120km\h a 4-a 140km\h si a 5 160-175km\h totul la 6000 rot\min
        Last edited by alyk2009; 13 August 2011, 19:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• cam la toate treptele pe bord la 6000 ai niste viteze putin mai mari decat ai spus tu

cu mai era pedala si eu la 1.4 la 170 mai am pedala dar daca o apas nu se mai intampla nimic

Comment

• poi in a 1 si a 2 la 6000 deja se intrerupe motorul .se taie alimentarea dak incerci sa o tii numa asea

Comment

• in a 4 .... iei peste 160 pe teste ... de foarte multe ori i-am dat talpa .. dar o singura data am trecut de 180 si eram 4 in masina ... bine toti aveam in jur de 60-65 kg .. in rest 175 imi ia fara probleme

week-end trecut am fost de la buzau la bacau si inapoi ... 140-170 fara probleme ... si am fost uimit sa vad un dci simplu de 70-75 cai cred .... care s-a tinut foarte bine dupa mine .....
              Last edited by motorulro; 22 August 2011, 01:13.
              Vand toba sport/subwoofer+statie/senzori de parcare si altele
              http://www.loganclub.ro/forum/showpo...56&postcount=1

Comment

• Originally posted by alyk2009 View Post
                la 1.6 eu i-am dat 180 km\h portiune de 12 km fara sonda landa .si inca mai era peda dar e de ajuns si cu sonda landa 170-175 km\h pe A2

1-40km\h a 2-85km\h a 3-a 120km\h a 4-a 140km\h si a 5 160-175km\h totul la 6000 rot\min
                cu ambele sonde lambda pe masina, fara chiptuning, pe A2 a mers 185 pe ceas. pedala mai avea, dar degeaba, ca nu putea mai mult, nici dupa 10 de km de blana.
                in tr5 la 6000rpm, n-are turometrul gradatii cat se poate duce acul, daca motorul ar avea putere sa ajunga in tr5 la 6000rpm....
                vorbesc de fosta mea 1.6mpi.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Eu stiu pe cineva care a luat pe drum drept 190-195 pe ceas cu Logan 1.6 8v. Omul este "blanar" de fel...si masina nu prea vede de la el mers normal...in cel mai bun caz sa schimbe la cel putin 4000 rpm...in rest...numai la 6000. Ca nivel de echipare este laureate...
                  Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Ai fost cu el in masina? Daca nu, eu zic sa nu te'ncrezi prea mult in vorbe.
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Niki...cunosti prea bine ROX-ul )....ligheanul ala rosu...stii tu cui apartine

Comment

• Niki....voila!!http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=167

"bestia albastra"....am si martori
                        deci este posibil
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• Avea si rezervorul plin...deci ingreuna masina. Probabil daca aveai 2-3 liniute...mai urca 4-5 km/h acul
                          p.s: glumesc

Comment

• iar ti-ai facut poze cu masina pe cric si cu ea la blana??

e realizabila viteza tinand cont ca 1.4 merge tot pe acolo...
                            Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• Matheo, stiu ce zic.

Nu ca nu as crede ca ar fi in stare sa se ajunga la viteza aia, eu ma refeream mai mult la persoana care conduce masina respectiva si la starea masinii.
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• eschiuz mi!!!!
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google