Viteza Maxima Logan 1.6 Mpi 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by vasile78 View Post
    Ia zi tu Octavian pe cinstite cam ce viteze maxime prind cele 2 motorizari, 1.6 respectiv 1.4 MPI? Ai tu un dinte contra celor 13 cai (cat ti-a dat din radical) in plus detinuti de 1.6... dar remaparea cati cai da in plus si ce plus la viteza maxima?
    N-am nimc contra, tu sari la gat (de data asta )) ).
    Spun doar ca 13 cp (ca atatia sunt) nu iti dau un plus de 25 km la vit maxima, cum spuse si colegu Shakar, cum spune si cartea.
    Nu sunt de ajuns.

Daca 13 cp iti dau un plus de 10-13 km, un 4-5 cp (remaparea) e aproape insesizabil la viteza maxima.
    Cu acelasi viteze am mers si cu softu stock si remapat.
    Poate da vreo 3-4 km in plus, dar cum spun, greu sa-ti dai seama.
    Pe aceleasi trasee odata luam 160, altadata 165...mai mult depinde de conditiile de trafic, decat de aia 4-5 cp (daca or fi si atat).

Comment

• joi...165-170 ... A1

Comment

• 175 cu 1.6mpi ..da fara sa o forjez ...mai mergea probabil pana la 180, dar a trebuit sa incetinesc din cauza traficului ..in rest nu prea m-a interesat sa vad cat poate

Comment

• 1.6le cu 90 de caluti merge foarte bine pana pe la 180, e drept ca deja fortati si ca tremura un pic mai mult decat ar fii normal dar sa fim resunoscatori Daciei ca la acest pret a reusit sa ne ofere un bolid asa rapid.

Comment

• Vesnica recunostinta......

Comment

• ..sa-i fie tarana usoara...in veci amin!
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• mai baieti stati linistiti ca motorasu de la logan 1.6L de 8v nu fuge mai mult de 200 pe bord...eu va spun ca am unul din 11-nov-2011 si lam testat pe a2 GPL cam 178 iar benzina 198-201 cam asa ceva ca nu am avut curaj sa ma uit mai mult la ceas intro conserva de tabla...iar ca consum ce sa va spus pe GPL de la intrarea pe a2 pana la CERNAVODA consum o butelie de 32L media de 18/% iar pe benzina nus ca nu mam tinut prea mult buzunaru... DAR SPECIFIC CA LA MINE RAPORT COMPRESIE 12.5/1, NU 9.5/1 asta ce am citit pe forum

Comment

• 201-le ala din ce unghi e privit? Asa mai pe sub volan, sau asa in unghi de alfa?

Comment

• doamne a venit satana cu 200 km/h :O
                    sigpic

Comment

• Daca ma uitam de sus,cred ca era mai mult de 200

1.6 8v pawaa!!!
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• scuze ca ma bag dar nu vreau sa ma laud eu cu 1.6 8v model 2011 noiembrie pe gaz am mers 178 iar pe benzina 198-201 cam asa ceva viteza indicata pe bord.
                        mor de ciuda ca nu am facut poza

Comment

• panta sau vant din spate ?

Comment

• In slide Alex
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• Va salut pe toti..
                              Eu cu loganul unui prieten 1.6 am prins 170 de la Ramnicu Sarat pana la Focsani.
                              Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

• 170-180 km/h prinde 1.4 mpi, 1.6 ar trebui sa prinda peste 180-190...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google