Viteza Maxima Logan 1.6 Mpi 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Viteza maxima pe care am atinso eu cu al meu loganel (1.6mpi,2005) a fost de 173km/h
    Nustiu daca duce mai mult dar mie mi-a fost de ajuns. )
    In treapta a3a am prins 120km/h - maximum

Comment

• Am un logan 1.6 8v..2009 i-am dat in drum spre constanta 180 mai mult nu a luat cu pedala la blana

Comment

• On topic - GPL
        Attached Files

Comment

• Dupa 5000 esti pe benzina
          Sa nu mai punem la socoteala ca poate erai la vale.
          Oricum, cu mult cohones.

Comment

• Dupa 5000 nu am fost pe benzina, la mine instalatia e altfel setata
            Nu eram la vale, se intampla in alignament, undeva in jud Olt- anvelope 195/65 r15
            Multumesc pt "apreciere" , asa e stilul meu (de condus)- vede zilnic 180 pe bord; o sa revin cu precizari ( foto), poate chiar un mini-film

Comment

• Inceteaza bre cu 180 zilnic ca mai am si eu oameni care merg prin Sibiu. Mergi si matale mai spre Arad asa... SAu prin alte parti.
              Totusi, de ce nu sare de pe gpl la turatia aia? Si care-i avantajul sa ramana acolo asa?

Comment

• Instalatia gpl poate fi setata sa sara pe benzina la orice turatie, daca are limita la 7000 rpm, acolo trece pe benzina.
                Pentru asemenea viteze il ajuta si cremwurstii de 196 65 R15.
                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• La plimbare

https://www.youtube.com/watch?v=A0ZT...ature=youtu.be

Comment

• 175 pe bord si 165 pe GPS ... Autostrada sibiu-DEVA, nu cred ca era la nivel posibil sa fi fost in urcare, bujii noi.
                    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Sandero 1.6 mpi@gpl pe a2 a luat 175 pe gaz si 185 pe benzina cu 4 persoane.
                      Logan 1.6 mpi din 2009 tot pe a2 160 pe gaz si 170 pe benzina
                      Logan 1.6 mpi din 2010 180 pe a1 si 165 pe gaz. Acum o saptamana am vrut sa o "desfund" un pic si nu a vrut sa ia mai mult de 160 si pe benzina si pe gpl. Nu imi dau seama de ce.

Comment

• E frumos afara...asa ca am dezmortit noile anvelope

http:// https://youtu.be/dhB7DkXGDwY

https://www.youtube.com/watch?v=dhB7DkXGDwY

Am pus linkul correct......nu pot face edit la post, scuze pt postul dublu
                        Last edited by Hirayama; 31 March 2016, 21:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Nu cred ca prinde 180 pe bord decat la vale, si oricum daca aia sunt 165 reali, e bine.
                          Eu (tot 1.6 8v, anvelope 185)) nu i-am dat mai mult de 160 pe bord(ceea ce-i cam 150 reali), are un consum astronomic la asa viteza oricum.

Comment

• Tu trebuie sa te obisnuiesti ca pot sa fie alte masini care pot mai mult decat poate a ta.....poate din cauza calitatii pieselor interne, poate de la ulei, poate...ceva modificari ( motor si eventual aerodinamice...)...sau poate sofer?

Nu eram la vale...dimpotriva, era un pic in rampa, undeva in olt..

Viteza e chiar reala pt ca eu am cauciucuri 195/65 r15 care sunt mai mari in diametru decat 185/65 r 15 si reduc mult eroarea de bord....

Am reusit chiar un 190-195 pe bord, sunt puse foto ceva mai sus pe forum.....daca as avea "loc" pe sosea cred ca ar fi capabila sa ia bordul la cum o simt...

Eu postez aici ca sa arat ca se poate.....dupa cum am spus, merg zilnic cu 180 ceea ce se vede si in clip, si nu pt 2-3 sec...merg chiar 3-5 minute , sustinut ...in functie de trafic..

Nu am nevoie sa credeti.....nici macar nu indemn sa incercati...insa eu asa merg

Comment

• Asa cum spui, multi factori influenteaza comportamentul loganului, restul "e can-can". Obligatoriu trebuie sa improvizezi un suport pentru aparatul de filmat. Presupun ca erai pe benzina!
                              Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Da man....aparatul are ca suport mana mea, nu ma pasioneaza filmatul, stii bine....astea leam pus pt fun,

Insa multumesc ETT

Eram pe gpl...nu prea merg pe benzina- doar amestecuri speciale ;)
                                Last edited by Hirayama; 1 April 2016, 09:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google