If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ma puteti ajuta cu ce se schimba/verifica la Logan la prima revizie (dupa un an).
Din experienta care ati avut-o cu "meseriasii" de la service la ce imi recomandati sa fiu atent.
Sa se uite la uzura discurilor/placute de frane. Nu se stie...Sa se uite la burdufurile de la planetare...nu se stie. sa verifice toate componentele ce tin de directia masinia...etc sunt multe de verificat.
Ma puteti ajuta cu ce se schimba/verifica la Logan la prima revizie (dupa un an).
Din experienta care ati avut-o cu "meseriasii" de la service la ce imi recomandati sa fiu atent.
In Carnetul de intretinere ai lista cu operatiile de control, precum si cele complementare (ulei, filtre etc) ce trebuiesc efectuate in momentul fiecarei revizii dacia.
Poti doar sa ceri ca aceste operatii sa fie efectuate corect; depinde de "blazonul" fiecarei reprezentante Dacia.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
De prin 2009 parca au bagat la 20.000.
Eu am un sfat pentru prima revizie daca se face la an indiferent de motorizare. Orice greieras, scartait, lufturi la portiere si capote si tot ce nu convine acum e momentul sa-l spuneti cu tupeu si fara rusine. Se remediaza pe garantie si acum e momentul pentru ca ulterior te obisnuiesti asa si nu mai spui.
Eu de control le-am spus sa faca si un test clip dar mi se pare ca se plateste.
la prima revizie trebuie schimbate consumabilele, dar vezi ca iti explica foarte bine in cartea de intretinere a masini, si iti recomand sa te duci la revizie cu uleiul, filtrele si ce mai vrei sa schimbi cumparate de tine ca acolo te rupe in 2, si trebuie sa ti-o puna pe tester sa vada daca ai erori sau alte treburi pe acolo, dar nu ar trebui sa ai probleme la prima revizie, cel putin eu nu am avut nici un fel de problema nici dupa a 5 revizie si cunosc pe cineva unde imi fac eu revizia la dacia si au pipaito peste tot
Nu te rup chiar in doua, depinde de service. Mie de exemplu mi-au recomandat sa nu schimb decat uleiul si filtrul de ulei (desi mai aveam 2 filtre), in ideea ca am putini km si nu este neaparat necesar. O alta treaba a fost manopera, care la unele service-uri e gratis daca cumperi de la ei consumabilele, la altele nu.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment