Ulei Pe Senzor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ulei Pe Senzor

Salutare!In spatele filtrului de aer este o teava destul de groasa pe care exista un senzor(zic eu ca sar ocupa cu aerul).Pe acel senzor este o pata de ulei care cred ca a supurat pe acolo.Intrebarea este :e normal asa aveti si voi?Sau trebuie sa ma duc la service(este inca in garantie).

Sa fie furtunul care se duce in turbina? Pune o poza sa ne dam seama.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu am cu ce poza.Furtunul este in forma de za la care sa taiat unul din capete.Putin mai sus de acel senzor este si un furtunas de diametru mic care vine de undeva de jos si se infige in acea teava(furtun).Acest furtun este pus in pozitie orizontala de sus in jos(nu stiu daca mam exprimt bine).

Si cred ca se duce in turbina.
      Last edited by decrvl; 2 April 2009, 20:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Exact ce intuiam. Nu e normal sa fie ulei acolo, trebuie neaparat o vizita in service pentru a schimba furtunul.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Furtunul sau trebuie pusa o garnitura la acel senzor?

Comment

Am reusit sa fac poze dar nu stiu cum sa le pun.Ajutor!

Comment

Am reusit ,sper.

Originally posted by decrvl View Post
              Am reusit ,sper.
              Azi am fost la service de la Diham.S-a uitat un nene si a spus ca e normal cica ca in acea teava(furtun)ar exista o atmosfera bogata in vapori de ulei care duc la turbina!Voi credeti asa ceva?
              Attached Files
              Last edited by Seba; 21 April 2009, 10:50.

Comment

da. daca se refera la vana de recirculare sau absorbtia gazelor de carter, da e normal sa fie atmosfera bogata un vapori de ulei. dar nu e normal sa dea pe dinafara...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

dar daca are dci de 65 are turbina?
                  laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Bun.Are si turbina.Ce fac ce ma sfatuiti?

Comment

Spune-le alora de la Service ce ti-a spus Andrei si Seba.
                      @ten toate dci-urile au turbina.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Dupa ce am scris la vocea clientului exact ce vam povestit si voua,am fost sunat sa ma duc inca odata(asta fiind luni)iar miercuri mia fost inlocuita piesa cu totul pe garantie(am fost la un alt nene dacotec care a hotarit pe loc schimbarea piesei).Piesa tin sa va spun ca a fost trimisa miercuri dimineata cu serviciul rapid(am fost surprins cit de repede sau miscat).Cam asta a fost.
                        A,la demontat cind a scos egr a mers usor dar cind a fost sal bage la loc sa chinuit vreo 20 de minute.A dat cu smirghel fin pe pereti a luat la perie corpul egr dupa care a intrat(a dat si cu putin ulei pe suparafata sa alunece). A procedat bine sau trebuie sa ma astept si la altceva?

Comment

nu ar trebui sa-ti mai pice nimic daca piesele au fost bine fixate si cele cu probleme inlocuite cu unele calumea. spor la condus
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Daca la scoatere a iesit usor cum sa intre greu?
                            O fi pus alt EGR :d
                            ECUFix
                            Please don't visit my homepage!

Comment

Na pus alt egr pentru ca am fost cu ochii pe el ca un vultur!
                              Am urmarit sa vad daca mai scapa pe undeva.Nimic.Sper sa fie buna piesa.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google