Schimbare / Purjare Filtru Motorina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Gata , s-a rezolvat dilema : nu era pus senzorul la filtru aer. Totul este in regula acum.

Comment

Filtru motorina EURO 3

asa arata un filtru motorina euro 3,nou si din cate vad eu nu are nici un senzor,in fund are locasul pt atasarea mufei cu senzor pe lateral are supapa de purjare si sus turul si returul motorinei
      Attached Files
      sigpic
      Poate pentru lume ești o singură personă,dar
      pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

La euro 4 ala mai lung nou vine cu senzor cu tot. Credeam ca si euro 3 se da la fel.
        I HAVE A !sigpic
        fara linkuri externe in semnatura

Comment

DACA tot am fost neinspirati cand am cumparat astfel de masini, haideti acum sa incercam sa ne ajutam reciproc nu sa sa ne condamnam, oricum sunt niste masini cu tehnica frantuzeasca, deci trebuiesc respectate!

Comment

Originally posted by belferu View Post
            DACA tot am fost neinspirati cand am cumparat astfel de masini, haideti acum sa incercam sa ne ajutam reciproc nu sa sa ne condamnam, oricum sunt niste masini cu tehnica frantuzeasca, deci trebuiesc respectate!
            made in turcia. asa ceva nu se fabrica in franta!!

Comment

dar nici nu se vinde la banii astia nimic in Franta. Hai totusi sa nu mai hulim aiurea comparand mere cu pere. Nu ne-a impiedicat nimeni sa cumparam Renault, VW sau orice altceva in locul Daciei de 10k euro.....

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google