ulei diesel

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Valli, ce ulei folosesti si citi km ai parcursi?
    Gri met dCi 65 Cp Preferance 10.2005 245.000 km,LOGAN 4 LIFE!

Comment

Ce recomandare mi-ati face : ELF COMPETITION 10W-40 SAU CASTROL MAGNATEC 10W-40 ? Tin sa mentionez ca pana acum la 85.000 de km, i-a fost administrat doar gradatie 10W-40 si exista riscul scaderii presiunii la ulei daca as merge pe sintetic. Daca este vreun coleg care le-a avut pe amandoua ,aratate de mine, i-as fi recunoscator daca ne-ar impartasii parerea lui. Multumesc.

Comment

Acum am 27 400, la 15 000 mi-au bagat ulei produs de Texaco, mai am putin pana la 30 000 si il schimb, bag Castrol Magnatec diesel 5W-40

Comment

Castrol edge turbo diesel 5w40 e recomandat motoarelor PD de la VW. Eu pun mobil sintetic s 5w40.

Comment

Castrol Edge 5w40 e recomandat pentru mai multe tipuri de motoare diesel (are inclusiv norma BMW LL 04). Eu l-am avut in BMW diesel common rail cu filtru de particule. Mere si in Dci-ul de la Logan.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Eu bag ELF 10W40 si il schimb la 7oook

Comment

Bine ai venit pe forum
                Poti da mai multe detalii cu ce ai mers pina acum

Comment

am 51000 km la fiecare schimb am bagat mereu mobil1 full-sintetic si merge bine
                  Mecanica pentru Dacia si Renault doar in Bucuresti

Comment

de care mobil1 ?? caci sunt multe tipuri

Comment

• super sim 3000 5w-40
                      Mecanica pentru Dacia si Renault doar in Bucuresti

Comment

• Pentru Johan-poza nu este prea stralucita dar daca te chinui o sa vezi ce scrie pe bidon iar uleiul este selenia de la fiat au si un site.
                        Attached Files

Comment

• Am aflat una tare-Elf 10W-40 este PRODUS mai nou (din toamna) in RO!!!!
                          Gri met dCi 65 Cp Preferance 10.2005 245.000 km,LOGAN 4 LIFE!

Comment

• Originally posted by alint View Post
                            am un laureate 1.5 dci 65 cp, si vreau sa i skimb uleiul; m am gandit la un Castrol Edge 5 w 40, asa recomanda cei de la castrol

http://www.castrol.com/castrol/castr...tentId=6031662
                            Amice eu folosesc ELF Turbo Diesel 10W-40 este uleiul fabricat de Renault. Lasa Castrol sau alte uleiuri care sunt facute la turci s.a.m.d Sa auzim numai de bine

Comment

• Originally posted by georgea View Post
                              Amice eu folosesc ELF Turbo Diesel 10W-40 este uleiul fabricat de Renault. Lasa Castrol sau alte uleiuri care sunt facute la turci s.a.m.d Sa auzim numai de bine
                              Uleiul Elf nu este produs de Renault, insa este agreat de catre acest producator ca find un ulei potrivit pentru motoarele produse de catre acestia.

Uleiul Elf 10w40 Turbodiesel e facut la noi in tara, la fostul Lubrifin Brasov care a fost cumparat de Total. Nu stiu celalalte uleiuri care poarta eticheta Elf unde sunt facute, insa cred ca varfurile de gama sunt facut in afara..

Eu folosesc Elf 10W40 TurboDiesel facut la Lubrifin, nu am nici un fel de problema, il schimb la 10 K, chiar sapt viitoare o sa l schimb din nou odata cu revizia de 60 k.

Pentru mine ecuatia e simpla :

Logan romanesc cu motor frantuzesc ---> ulei romanesc cu "aroma" frantuzeasca...

Comment

• va rog sa ma ajutati cu o inf...i-am lasat tatalui meu masina sa imi schimbe uleiul si i-a pus mobil1 10w40 disel are ceva ca nu a pus asa cum pun de obicei 10w40 turbo disel?masina are 110.000 am avut f mare grija de motor si nu as vrea sa am probleme.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google