am cumparat ulei castrol edge turbo diesel 5w40 mi am facut schimbul de ulei singur, toate bune pana cand citesc pe bidon(recunosc ca nu am fost atent cand l-am cumparat) norma ACEA C3. Din cate am citit pe net norma C3 este pt motoare diesel cu filtru de particule. E vreo problema daca il tin in motor 10000 km? pe care ii fac in aprox. 5 luni. pe bidon scria si pentru renault diesel cars si asta m a facut sa nu fiu atent la normele astea. masina este un dCi de 70 cp cu 110000 km.
ulei diesel
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
stai linistit si eu castrol edge 5w40 am in dci si merge fara probleme.
Comment
-
Buna ziua.
Urmeaza sa fac schimbul de ulei la un 1.5 dCI si nu sunt hotarat ce ulei sa aleg intre CASTROL EDGE 5W - 40 Turbo Diesel sau MOTUL 8100 XCESS 5W-40 sau chiar si ELF sau VALVOLINE. Acum in troscoleta am Castrol Edge 5W - 40 Turbo Diesel de un an de zile si efectuati 6000 de km.
Colegii de forum care au folosit si Castrol si Motul, de care sunteti mai multumiti ? MUltumesc.
Comment
-
Originally posted by antonica_78 View Postdar dacia oil disel ce are?
Eu unul tot Castrol Magnatec 10w40 i-am aruncat si acum nu imi mai "papa: ulei. Eu unul zic ca pentru cativa lei mai bine bagi ceva mai bun,sunt foarte multumit de castrol,darfiecare face ce vrea cu masina lui
Comment
-
de acord cu antonica... macar dacia oil cred ca e ceva original in romania. Restul nu stiu ce sa zic, cred ca e amestecat cu te miri ce... nu prea am incredere, nici elf nici castrol, nu cred ca e de la mama lui, e imbuteliat in ue sau te miri unde... si cand il imbuteliaza altii...
eu folosesc de cand am masina uleiul dacia, la inceput consuma ceva ulei(nu trebuia sa completez dar de la un schimb la altul scadea de la max la min) dupa 30000km nu a mai consumat atata, maxim 2 romburi din acelea pe joja, probabil s-a mai asezat motorul. Acuma am ~120000km si sunt multumit, nu vad de ce l-as schimba!
Comment
-
Pentru revizia de 100.000 de km am cumparat ELF EVOLUTION SXR 5W 40.Attached Files
Comment
Comment